A Gucci bemutatja: Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition
2018. június 29. írta: persica

A Gucci bemutatja: Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition

A tavasz színeit és a hozzá kötődő érzelmeket idézi az Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition, melynek új illatüvege a körömvirág élénksárga színárnyalatában pompázik. Ez a szín a rendkívül különleges, virágokat és rovarokat ábrázoló Gucci Flora minták színpalettáján is megtalálható.

A limitált kiadásban kapható lakkozott, hatszögletű üveg szemet gyönyörködtető látványt nyújt ragyogó sárga színével. Az élénk színt remekül ellensúlyozzák a fekete betűk és a bohó fekete masni. Az illatüveggel harmonizáló sárga kartondobozt merész színekben pompázó Flora mintázat díszíti.

A Gucci népszerű illata egy új, érzéki reklámkampányban tűnik fel, a modern romantika jegyében. A gyönyörű modell, Ellia Goddings rózsaszín szaténruhában és aranyszínű koronában pihen a krémfehér szirmok lágy ölén.  

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition a modern nőiesség kinyilatkoztatása. Az illatok nyelvén magasztalja a virágba boruló cserjék frissen kinyílt virágainak légiességét és rabul ejtő, gazdag aromájukat. A virágos illat fejjegyei közt megtalálhatók a piros bogyós gyümölcsök és a körte, a szívjegyek között pedig a gardénia és a frangipani virág. Az illatkompozíció alapját az érzéki patchouli és a barnacukor adja.

A természet újraébredésének nyomán felszabaduló érzelmek vizuális megjelenítése az új illatüvegben kapható Gucci Flora Gorgeous Gardenia Limited Edition, amely a körömvirág élénksárga színárnyalatában pompázik.  Ez a szín a rendkívül különleges, virágokat és rovarokat ábrázoló Gucci Flora minták színpalettáján is megtalálható.

Megvásárolható: júliustól kizárólag a Douglas Parfümériákban (exkluzív illat)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5014082585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása