A naplemente és a trópusi nyár ihlette Iszak Eszti új kollekcióját
2018. június 29. írta: persica

A naplemente és a trópusi nyár ihlette Iszak Eszti új kollekcióját

Pirosba borult az ISAAN x Mini bemutató

Forró hangulatú estén mutatta be Iszak Eszti saját márkája, az ISAAN 2018-as nyári kollekcióját. A ‘The Red Night’ névre keresztelt bemutató koncepciója a piros szín köré épült, ami a megjelent vendégeken és a hírességeken is visszaköszönt: Eszti piros kreálmányait viselte többek között Cinthya Dictator, Kárpáti Rebeka, Nagy Alexandra és Tatár Csilla is. A bemutatón a résztvevők megcsodálhatták a márka első táska modelljeit is, melyeknek különlegessége, hogy mindig az aktuális szetthez igazíthatóak.

Második alkalommal prezentálta közösen az ISAAN és a MINI WALLIS MOTOR PEST Iszak Eszti új kollekcióját, amely idén igazán különleges és vérforraló vonalat képviselt. A kiállított piros MINI modellekhez ugyanis tökéletesen illeszkedett Eszti nyári kollekciója, amit külön erre az eseményre bővített ki piros kreációival.  Az ISAAN SS18 darabjait a csinos műsorvezető utazásai, a naplemente és a trópusi hangulat ihlette, így a piros mellett a mályva és menta színek dominálnak. A márka újdonsága az egyedi tervezésű ISAAN táska, melyet cserélhető fedőlapokkal és pántokkal alakíthatunk az aktuális szettünkhöz.

 “Nagyon örülök, hogy mindenki megtisztelt azzal, hogy a dresscode-ban szereplő “something red-nek” megfelelően valami pirosat csempészett az outfitjébe. Külön öröm, hogy ilyen sok ismert embernek tetszettek a ruhák és szívesen viselték őket. A trópusi naplemente ihlette a kollekciót, a bemutatóra pedig a piros elemeket, illetve a trópusi mintákat hoztuk el” - mondta büszkén Eszti, a márka tervezője, aki szerint az ISAAN első éve a tanulásról, tapasztalásról és a piac megismeréséről szólt. 

A különleges eseményen több híresség is tiszteletét tette, Cinthya Dictator, Molnár Nini, Nagy Blanka, Takács Nóra, Kárpáti Rebeka, Sydney Van den Bosch, Nagy Alexandra és az estét moderáló Tatár Csilla is egy-egy ISAAN darabban tündökölt.

“Nagyon büszke vagyok Esztire, hogy belevágott ebbe az egészbe, és ilyen rövid idő alatt ilyen nagy fejlődést ért el. Nagyon színvonalas volt az este és a bemutató is. Imádom, hogy a kollekció konceptuális. Hozzám nagyon közel állnak a ruhák szabásvonalai, úgy gondolom, hogy mindenféle testalkatra ideálisak, így mindenki talál olyan darabot, ami tökéletesen áll rajta. Nagyon tetszik az a ruha, amit az estére választottam, sokszor fogom viselni” - árulta el Cinthya Dictator.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9514082699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása