AVON Aquavibe kollekció. A felhőtlen boldogság illata
2018. június 29. írta: persica

AVON Aquavibe kollekció. A felhőtlen boldogság illata

 

Az Avon Aquavibe kölnik a nyár tökéletes illatai, amelyek garantáltan felpezsdítik a vérünket! A két friss és fiatalos illatkombináció arra ösztönöz bennünket, hogy éljük meg a nyár minden pillanatát és adjuk át magunkat a felhőtlen boldogságnak. Elengedhetetlen kiegészítővé válhatnak számunkra, amint megízleljük üde, felemelő és vidám aromájukat.

 

Az Aquavibe Laugh More igazán ellenállhatatlan és üde összetevőket rejt magában, amelyek a tökéletes és felhőtlen boldogság receptjei. A friss és felemelő illatkompozíciót a mandarin citrusos illata jellemzi, amelyet az édes gyöngyvirág egészít ki, majd az érzéki ámbra teszi igazán teljessé. Az Aquavibe Love Now kölni inkább vidám, kihívó összetevői pedig vérpezsdítőleg hatnak ránk. Finom gyümölcsös illat jellemzi, amelyben a lédús körte és az édes eper kacérkodik a romantikus ámbrával, megalkotva ezzel a nyár vidám és eszményi illatát.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5014082797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása