Futballsztárok „igazoltak le” a BOSS Parfums-hoz
2018. június 29. írta: persica

Futballsztárok „igazoltak le” a BOSS Parfums-hoz

A BOSS Parfums örömmel jelenti be, hogy a spanyol befejező csatár, Alvaro Morata a márka egyik új illat nagykövete. A kivételes tehetségű játékos néhány szintén rendkívül inspiráló férfi exkluzív társaságában szerepel majd, mint a BOSS Parfums futballkampány arca.

„Semmit sem adnak ingyen az életben – küzdened kell a céljaid eléréséért. A sikerért keményen meg kell dolgoznod, fontos az alázat, és az, hogy bízz önmagadban. De azt hiszem, hogy a tisztelet a legfontosabb érték az életben. A legsikeresebb emberek azok, akik tűzön-vízen át ragaszkodnak az általuk képviselt értékekhez.” - Alvaro Morata.

Harry Kane futballsztár „leigazolt” a BOSS Parfums-hoz

A világklasszis angol játékos már hat alkalommal elnyerte a hónap Premier League játékosa címet és két alkalommal az áhított Aranycipőt. Most pedig a BOSS Parfums 2018. májusában induló exkluzív futballkampányának egyik arca lesz, néhány szintén rendkívül inspiráló és különleges férfi társaságában.

„Az elkötelezettségem tett azzá a játékossá, aki ma vagyok. Légy profi, és dolgozz keményebben, mint a többiek, ha a csúcsra akarsz eljutni. Gyermekkoromban édesapámmal és a bátyámmal edzettünk a parkban és édesapám belém plántálta a mentalitást, hogy mindig csak folytassam tovább és soha ne adjam fel. Akkor sem, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy szeretném. ” - Harry Kane.

Julian Draxler futballsztár is debütál a BOSS Parfums „csapatában”

A BOSS Parfums örömmel köszönti a német szélső játékost, Julian Draxlert a márka új illat nagyköveteként. A kivételes tehetségű játékos a BOSS Parfums exkluzív futballkampány egyik arca, néhány szintén rendkívül inspiráló és különleges férfi társaságában.

„Mindenki a saját útját járja és a siker más-más jelentést hordoz az egyének számára. Számomra nagyon fontos a szenvedély, a tisztelet és az integritás. Törekszem arra, hogy ezen értékek szerint éljek és cselekedjek a pályán és azon kívül is.” - Julian Draxler.

A BOSS Parfums világhírű futballsztárt szerződtetett Philippe Coutinho személyében

A BOSS Parfums örömmel jelentette be, hogy a támadó középpályás Philippe Coutinho a márka egyik új illatnagykövete. Az elismert brazil futballsztár három másik híres játékossal együtt debütál a Boss márkánál a 2018. májusában induló Boss Parfums futballkampány arcaként.

„Kemény munka eredménye, hogy ilyen szintre jutottam futball játékosként. Már kisfiúként is focista szerettem volna lenni és bizony a sikerért meg kellett küzdenem. A siker számomra azt jelenti, hogy a kitűzött célokat megvalósítom, lojális vagyok és szeretet vesz körül. Ahhoz, hogy jól teljesítsek a pályán fizikailag alaposan fel kell készülnöm, de ha nagyszerű ember akarsz lenni, mentálisan is erősnek kell lenned.“ - Philippe Coutinho.

#BOSSunited

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6314082455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása