Jöhetnek a trendi mínuszok – Megérkezett a VAN GRAAF legújabb őszi-téli  kollekciója!
2018. június 29. írta: persica

Jöhetnek a trendi mínuszok – Megérkezett a VAN GRAAF legújabb őszi-téli kollekciója!

Bár még az IGAZI NYÁR várat magára, és a pulóverek is előkerültek a szekrény mélyéről... Lehet ezen a nyáron már most elkel egy két szuper trendi őszi darab a Van Graaf kollekciójából :)

A Van Graaf bemutatta, trendi, elegáns őszi kollekcióját: Pihe-puha anyagok és mesés minták várnak a következő szezonban!

A hűvösebb időjárás sem riaszt el minket a gyönyörű virágos daraboktól. Nyugodtan játszhatunk a színekkel: az őszi mustársárga, khaki és bordó árnyalatain túl remekül mutatnak majd a hideg pasztell színek, a halvány rózsaszín, jégkék, fehér, szürke és ezüst.

Az extra hosszú, vastag kabátok a szezon igazi kincsei lesznek. És ha már must have darabok, nem maradhatnak ki a sorból a műszőrmék, az oversize kardigánok, oldalt csíkos jogging nadrágok, feliratos pólók és az igazán sikkes kockás ruhák sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4614081961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása