Kerülj nyári hangulatba a Physicians Formula hipoallergén sminktermékeivel!
2018. június 29. írta: persica

Kerülj nyári hangulatba a Physicians Formula hipoallergén sminktermékeivel!

Nyáron általában könnyedebb, természetesebb sminket viselünk, hisz ilyenkor a barnult bőrünkkel elegendő kevesebb sminket felvinnünk. Fontos, hogy a nyári időszakra olyan sminket viseljünk, mely hagyja az arcbőrünket lélegezni és nem szennyezi azt. Ezért most összegyűjtöttünk egy tuti smink-csokrot, mely ideális nyári viseletet biztosít!

A trendi nyári sminkhez ajánlunk még egy szuper szempillaspirált, a Sexy Booster Vavavoom Spirált, ami nemcsak a finom vaníliás illatával kápráztat el, hanem a hosszan tartó dúsító, hosszabbító és göndörítő hatásával, mely akár 24 órán át is tarthat! Mindemellett pedig egészséges is, hiszen a többi Physicians Formula termékhez hasonlóan ez a termék is hipoallergén!

A gyönyörű tekintetért érdemes még kipróbálni a szempillanövesztő szérumot tartalmazó Physicians Formula 2in1 Szemhéjtust is, mely hosszan tartó vízálló hatással bír és nem kenődik el!

Mélyfekete színével pedig gyönyörűen kiemeli a szemet!

A szabályos és szimmetrikus szemöldök is kulcsfontosságú nyáron is, ehhez pedig a Physicians Formula 4in1 Szemöldökformázót ajánljuk! Mi mindent tartalmaz ez a multifunkciós szemöldök formázó?

1. Szemöldökceruzát – mellyel szép ívet rajzolhatunk a szemöldöknek és kijavíthatjuk a szemöldök hiányosságait.

2. Highlightert – melyet a szemöldök alá és fölé alkalmazva még nagyobb hangsúlyt tudunk adni a szemöldöknek.

3. Színezett szemöldök gélt – melyet finoman fésülj bele a szemöldökbe, kialakítva a tökéletes vonalat.

4. Szemöldökkefét – amely segít eligazítani a kósza szemöldök szálakat és még természetesebbé teszi az összehatást!

Végül, de nem utolsó sorban, ami nem maradhat ki a nyári sminkből az bizony a Murumuru Bronzosító, a Physicians Formula legikonikusabb terméke, amely nemcsak külföldön, de itthon is az 1. számú sikerterméke a márkának!

A krémesen lágy bronzosító gyönyörűen kiemeli a nyári napbarnított bőrszínt, használható bronzosítóként vagy akár alapozó helyet púderként is. Az ínycsiklandozó kókuszos illata pedig még szuperebbé teszi ezt a bronzosítót!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3114082929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása