MAX FACTOR Oscar Larion Make Up Artist ajánlásával:
2018. június 29. írta: persica

MAX FACTOR Oscar Larion Make Up Artist ajánlásával:

EGY DUO HIGHLIGHTER, AMELY MINDEN KÍVÁNSÁGODAT TELJESÍTI & FEDEZD FEL 2 AZ 1-BEN AJAKÁPOLÁST. A MAX FACTOR COLOUR ELIXIR LIP CUSHION AJAKFÉNNYEL

Érd el a tökéletes ragyogást az új Max Factor Miracle Glow Duo Palettával amelynek duo formulája egyben highlighter és bőrtökéletesítő is, úgy tervezve, hogy lehetőséget adjon számodra a természetesen sugárzó, vagy az intenzíven ragyogó bőr közötti választásra. Ezzel a mindössze tenyérnyi kötelező termékkel varázsolj magadnak természetes szépségű bőrt, éppen olyat, amilyenre vágysz.

VÁLASZD KI AZ ÁRNYALATODAT

A Max Factor pontosan tudja, hogy a nők a mindennapokban és a kivételes alkalmakkor egyaránt nagyszerűen akarnak kinézni. Az új Miracle Glow Duo Palettát úgy tervezték, hogy az irizáló highlighter és a bőr bármely hibáját korrigáló lágy formula több funkciójának köszönhetően mindkét  lehetőséget a kezedbe adja. Az egyetlen döntés, amit meg kell hoznod, csupán az, hogy vajon mindkét árnyalatot vagy csak az egyiket hansználod aznap.

MIÉRT KELL KIEMELNI?

A Max Factor Miracle Glow Duo könnyed, olajmentes formulája csodás ragyogás nyújt,

minden bőrtípus számára kényelmes és alkalmas; 3 különböző árnyalatának köszönhetően. Megjelenésed még lenyűgözőbb lesz azáltal, hogy bőröd fiatalabbnak és hidratáltabbnak tűnik.

HIGHLIGHTING TRÜKKÖK

Apró fények a megfelelő helyekre, és a bőr azonnal látványosan egészségesebbé, természetes ragyogásúvá válik, mintha csak egy pihentető nyaralásból tértél volna haza. Vidd fel oda, ahová a fény amúgy is természetesen esik, hogy reggeltől késő estig sugárzóan nézz ki.

LARION OSCAR a Max Factor magyarországi vezető sminkmesterének trükkjei:

“Egységesítsd bőrszínedet a Healthy Skin Harmony folyékony alapozóval. Ezután válaszd ki a bőrszínedhez harmonizáló árnyalatú Miracle Glow Duot. A bőrtökéletesítéshez és az üde kinézethez először a matt krémes árnyalatot tedd háromszög alakban a szem alatti területre, tegyél egy keveset a homlokod közepére, az orrnyeregre és egy pöttyöt az állad közepére. Ezt a lágy krémes textúrát könnyedén össze tudod masszírozni az ujjad segítségével az alapozóval és máris eltüntettük a fáradtság jeleit és ragyogóan természetes lett az arcod. Ha szeretnéd fokozni a hatást és fiatalosabb kinézetet, akkor jöhet a krémes csillogó highlight. Tegyél a szemöldökcsont alá, az arccsontra és a kupidóívre, ujjaddal finoman masszirozd össze a kiemelt területekre és felragyog az arcod.”

HIDRATÁLÁS ÉS GYÖNYÖRŰ SZÍN EGY LÉPÉSBEN

Ha sietsz valahova és csak egy perced van magadra, tápláld és színezd ajkaidat egyszerre az új Max Factor Colour Elixir Lip Cushion ajakfénnyel.

Minden alkalomra tervezve, hidratáló E-vitaminnal, gyönyörű színárnyalatokban, párnás applikátorral, a sima, puha, ápolt és – bónuszként – ragyogó színű ajkakért.

Rendkívül tápláló, bőrápoló összetevők

A tápláló összetevők, köztük ásványi olajok és E-vitamin - a Max Factor Colour Elixir Lip Cushion egyetlen egyszerű lépésben gondoskodik az ajkaidról.

A Max Factor Colour Elixir Lip Cushion ajakfény ásványi olaj tartalma táplálja az ajkakat, a kandelillaviasz pedig a könnyű felvitelt garantálja. A Colour Elixir Lip Cushion ajakfény ideális termék azoknak a nőknek, akik egyazon ajak-kozmetikumtól szeretnék megkapni a hidratáló hatást és a ragyogó színt.

Kontrollált felvitel

A Max Factor innovációja a puha tapintású, párnás, precíziós applikátor, amely könnyedén siklik az ajkakon. Puha, bársonyos textúrát biztosít, amelynek felviteléhez még tükörre sincs szükség. A Max Factor Colour Elixir Lip Cushion ajakfény mindig tökéletes társad - otthon, a munkahelyeden vagy különleges alkalmakkor.

Építhető színek egy termékben

A Max Factor Colour Elixir Lip Cushion mindkét világból a legjobbat nyújtja számodra. Az építhető formulának köszönhetően bármikor választhatsz a mindennapokra szóló, visszafogottabb, vagy a különleges alkalmakhoz illő, teltebb tónusok közül.

LARION OSCAR, a Max Factor magyarországi vezető sminkmesterének tanácsa:

"Egy olyan ajak termék, amely útközben, akár tükör nélkül is felvihető, kötelező kellék egy elfoglalt nő számára. A finom színhatásért tegyél fel egy keveset a Max Factor Colour Elixir Lip Cushion-ből, vagy építsd fel az általad választott, ragyogó árnyalatot. Mindegy, milyen színt választasz, a különleges formula varázslatosan hidratálja ajkaidat. "

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2314081875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása