Physicians Formula Nyári Kedvencek
2018. június 29. írta: persica

Physicians Formula Nyári Kedvencek

Nyáron általában könnyedebb, természetesebb sminket viselünk, hisz ilyenkor a barnult bőrünkkel elegendő kevesebb sminket felvinnünk. Fontos, hogy a nyári időszakra olyan sminket viseljünk, mely hagyja az arcbőrünket lélegezni és nem szennyezi azt.

Kezdjük az alapoknál, azaz a Physicians Formula Mineral Wear Alapozónál, mely egyedi szivacsos kivitelezésével és könnyed textúrájával tökéletes fedést biztosít a nyári időszakra úgy, hogy közben hagyja lélegezni az arcbőrünket!

A Physicians Formula Mineral Wear Alapozó korrigálja a látható bőrhibákat, elsimítja a ráncokat és pórusokat. Az alapozó applikátorral és beépített tükörrel van ellátva!

Mint egy ékszerdoboz.....az alapozót, gyönyörű kék, gyöngyökkel díszített dobozba helyezték, hogy méltó éke legyen a pipere asztalkádnak és a neszesszerednek!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4114082903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása