Új Vénusz Sütőolaj
2018. június 29. írta: persica

Új Vénusz Sütőolaj

Az aranyló sültkrumpli, a ropogós rántotthús és az ínycsiklandó lángos alapja

A Vénusz bemutatja megújult sütőolaját, amelynek segítségével könnyedén elkészíthetjük kedvenc bő olajban sült ételeinket. Természetes összetevőjének köszönhetően a vele készült sültkrumpli aranyló, a rántott hús pedig igazán ropogós lesz – a nyár slágeréről, a lángosról nem is beszélve.

Az új receptúra szerint készült Vénusz Sütőolaj a megbízható minőségű napraforgó-étolajat ötvözi a Fritopti™-val, a magas olajsav-tartalmú napraforgó-étolajjal, amelynek köszönhetően ropogós, aranyló rántott ételeket készíthetünk. A Fritopti™ nem más, mint egy olyan nemesített napraforgómagból előállított étolaj, amely természetesen gazdag a jótékony zsírok kategóriájába tartozó, egyszeresen telítetlen Omega-9 zsírsavban. Ennek a zsírsavnak köszönhetően a Vénusz Sütőolaj jobban ellenáll a hőnek sütés közben, ezért kifejezetten bő olajban sütéshez, rántott ételek készítéséhez ajánlott.

Ami az ételek elkészítését illeti, ne hevítsük az olajat 180 °C fölé, használat után hidegen szűrjük át és legalább minden ötödik használat után cseréljük le. Válasszuk a Vénusz új sütőolaját, ha biztosra szeretnénk menni a mélysütést illetően – legyen szó kedvenc gyermekkori ételünkről, a rántott húsról, vagy a nyári strandételek koronázatlan királynőjéről, a lángosról.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7314081833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása