Fogjunk össze az állatkísérletek ellen együtt!
2018. július 03. írta: persica

Fogjunk össze az állatkísérletek ellen együtt!

#kedvencemamindenem

Az Inglot Hungarynél minden termék állatkísérletektől mentesen készül! Az Inglot Hungary számára kiemelkedően fontos az állatvédelem, és az is, hogy vásárlóiknak olyan termékeket nyújtsanak, amik előállításához nem fűződik káros tevékenység!

Szeretnénk ha ez az üzenet minél több emberhez eljutna, ezért  az Inglot Hungary úgy döntött, hogy elindít egy kampányt, amelynek célja, hogy népszerűsítsék az állatkísérlet mentes kozmetikumokat és egyben segítsenek pénzt gyűjteni a menhelyen élő állatoknak!

A Kampány részeként elindult egy fotós kihívás is, amelyben megkérünk mindenkit, hogy töltsön fel egy képet kis kedvencével és használja a #kedvencemamindenem hashtaget! A cél, hogy minél több ilyen bejegyzés szülessen, mivel minden # használat után felajánlunk 1Ft-ot  a Noé Állatotthon Alapítvány részére!

Nagyon örülnénk neki, és egyben megtisztelő is lenne, ha a kezdeményezésben Te is részt vennél, és segítenél támogatni a Noé Állatotthon tevékenységét!

---

Ő Bolyhos, a kislányom cicája, már 9 hónapos kandurbandi :) A nagymamánál lakik vidéken, mert ott van kert, és kedvére csavaroghat. Sokszor meglátogatjuk Bolyhost, ő a legcukibb kedvenc a családban.

Ezzel a képpel én is részt veszek az @Inglot Hungary kihívásában, mert nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét, és szeretném támogatni az állatkísérlet-mentes termékeket! Az én 3 kihívottaim: @posgayorsolya @szatmariattila @andrea paulina gjorkowska

Töltsetek fel Ti is egy-egy képet és használjátok a #kedvencemamindenem hashtaget, és minden # használat után az @Inglot Hungary felajánl 1Ft-ot  a @Noé Állatotthon alapítvány részére :)

Fogjunk össze az állatkísérletek ellen együtt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5414090521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása