Power paletták! „choose your power“
2018. július 03. írta: persica

Power paletták! „choose your power“

essence

Power paletták! a „choose your power“ trend kiadás bemutatja a sokoldalú szem& arc valamint highlighter palettáit! Mindegyik szem& arc paletta különleges témájú és nyolc szemhéjfestéket, valamint pirosítót vagy highlightert is tartalmaz, melyek tökéletesen illeszkednek a szemhéjfestékek árnyalataihoz.

Szemet gyönyörködtető a divatos megjelenésük, és a beépített tükörnek köszönhetően, ideális utazótársak is. A paletták a szeptember 9-ei új szortiment frissítéssel a dm állandó kínálata között is megtalálhatók lesznek.

born awesome szem& arc paletta: A retro kialakítású palettán matt, csillogó hatású, meleg árnyalatok találhatók, melyeket egy gyönyörködtető sárgabarackos csillogás egészít ki.

too glam to give a damn  szem& arc paletta: A paletta fantasztikus glam sítusú megjelenést biztosít a fémes és matt árnyalatoknak köszönhetően.

go for the glow highlighter paletta: A három holografikus highlighter szín tökéletes ragyogást biztosít. Az árnyalatokat viselheted magában, keverve vagy rétegezve is. A paletta kétféle kiadásban minden bőrtípusnak megfelelő árnyalat megtalálható egyik paletta hűvös pasztel, míg a másik bronzosabb tónusokat kínál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4514090645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása