BENU Kupa 2018
2018. július 06. írta: persica

BENU Kupa 2018

Hazai közönség előtt játssza utolsó mérkőzéseit az Európa-bajnokságra utazó férfi vízilabda-válogatott

Immáron harmadik alkalommal, 2018. július 5-7. között a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában rendezik meg a BENU Kupa Nemzetközi Férfi Vízilabdatornát. A négy résztvevő ország – Ausztrália, Magyarország, Románia és az Egyesült Államok – csapata három napon át összesen hat mérkőzésen méri össze erejét.

A magyar vízilabda-válogatottnak ez lesz az utolsó nyilvános hazai szereplése a júliusban kezdődő spanyolországi Európa-bajnokság előtt.

A BENU elkötelezett a magyar sport támogatása mellett mind felnőtt, mind utánpótlás szinten, amelyet a Magyar Vízilabda Szövetséggel folytatott többéves szakmai együttműködés is bizonyít.

Az együttműködés 2015-ben indult, azóta számos sportesemény fűződik a nevéhez – így az idén már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő BENU-kupa is.

„A BENU Gyógyszertárak két legfontosabb értéke az ember és az egészség, az utóbbi egyik kulcseleme a mozgás és a sport. Büszkék vagyunk arra, hogy a hazai vízilabdasporttal már negyedik éve tart az a partnerség, amely mindkettőnk számára fontos, közös értékekre épít. A professzionalitás, a kitartás, a csapatmunka éppúgy jellemzi a hazai vízilabdasportot, mint cégünket. De talán mindkettőnk számára a legnagyobb kihívást a folyamatos megújulás jelenti. Egy kimagasló eredményt elérni nagyon nagy teljesítmény, de az igazi, kemény munka az, hogy ott is maradjunk az élvonalban, az elsők között.

A 2018-as BENU Kupa különlegességét az adja, hogy a világbajnoki ezüstérmes férfi vízilabda-válogatottnak ez az utolsó – ráadásul hazai közönség előtt zajló – nagy megméretése a július 14-én kezdődő barcelonai Európa-bajnokságot megelőzően” – mondta el dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.

Válogatottunk csütörtökön a szintén a kontinensviadalra készülő Románia ellen kezd majd, másnap az Egyesült Államok, míg szombaton Ausztrália ellen játszik – utóbbi két ellenfele a Világliga Szuperdöntőjében is szerepelt a Duna Arénában.

„Három kellemetlen stílusú, jó csapat ellen ugrunk majd medencébe, és előre borítékolható, hogy mindhárom mérkőzés, tehát az egész torna remekül szolgálja majd az Európa-bajnoki felkészülésünket. Tekintettel a kontinensviadal közelségére, a finomhangoláson van a hangsúly, igyekszünk azokat a taktikai elképzeléseket minél jobban begyakorolni, amelyekkel Barcelonában operálni szeretnénk” – fogalmazott Märcz Tamás szövetségi kapitány, aki várhatóan az Európa-bajnoki együttesét küldi majd csatába a BENU Kupán.

„Mindig nagyszerű érzés hazai közönség előtt játszani, nem lesz ez másként a BENU Kupán sem, amelyen természetesen győzni szeretnénk, ezzel is készülve az Európa-bajnokságra” – tette hozzá a világbajnok balkezes kiválóságunk, Vámos Márton.

BENU Kupa Nemzetközi Férfitorna, Budapest, Hajós Uszoda
A program
Július 5., csütörtök
Ausztrália–Egyesült Államok, 16:45
Magyarország–Románia, 18:15 – tv: Duna World
Július 6., péntek
Ausztrália–Románia, 16:45
Magyarország–Egyesült Államok, 18:15 – tv: Duna World
Július 7., szombat
Románia–Egyesült Államok, 9:45
Magyarország–Ausztrália, 11:15 – tv: M4 Sport

A BENU-csoport

A BENU-csoport a német PHOENIX-csoport tagja, amely Európa egyik vezető gyógyszerkereskedelmi vállalata. A magyarországi kiskereskedelmi üzletágat a BENU Magyarország Zrt. üzemelteti, amely közel 20 éve van jelen a hazai gyógyszertári piacon.

A BENU márka, a cégcsoport nemzetközi kiskereskedelmi márkája, 2012-ben került bevezetésre Magyarországon és további hat országban. Jelenleg 10 országban elérhető.

Magyarországon 2018-ban már több mint 300 helyen találkozhatunk BENU Gyógyszertárakkal, ahol a gyógyszerek mellett egészségvédő termékek, vitaminok, táplálékkiegészítők, diagnosztikai eszközök, dermokozmetikai készítmények, babaápolási termékek, illetve állatgyógyászati termékek széles választéka érhető el.

A BENU két legfőbb értéke az ember és az egészség, ezt mindennapi tevékenysége mellett sok más területen is képviseli: a társadalmi felelősségvállalás keretében 2018-ban a BENU Magyarország Zrt. a Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának arany fokozatú támogatója.

A cégcsoport 2015 óta támogatja a Magyar Vízilabda Szövetséget, mely során a felnőttek versenysportja mellett, az utánpótlás felkészülését is segíti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3714097931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása