Megérkezett a Springfield fürdőruha kollekciója
2018. július 06. írta: persica

Megérkezett a Springfield fürdőruha kollekciója

Mi is lenne jobb nyári program annál, mint a vízparton élvezni a napsütést a barátok társaságában? Itt az idő, hogy beszerezzük az idei legtrendibb nyári kiegészítőket, és köztük persze a fürdőruhát. A Springfield most bemutatja az idei női és férfi strandkollekcióját, izgalmas mintákkal és élénk színvilággal. 

Forró napok

A nyári pezsgéssel együtt megérkeztek a legújabb, színes női fürdőruhák a Springfieldbe, amelyeket a bohém stílus kedvelői imádni fognak.

Hibiszkusz, pöttyök, ananász és sok más, változatosan díszített darabokkal találkozhatunk az üzletekben. A klasszikus bikini mellett több mintás, trendi egyberészes fürdőruha közül is válogathatunk, amelyeket a feltűnő feliratokkal tesznek még izgalmasabbá.

A tökéletes strandszetthez vegyünk fel egy koptatott vagy csipkerészletekkel díszített farmershortot és válasszunk hozzá velúr, raffia vagy rojtos kiegészítőket. Ezután pedig nincs más teendő, mint hogy egész nap élvezzük a napsütést a vízparton!

Ússzuk meg!

Legyen szó pálmafákról vagy levélmintákról, idén a férfidivat terén is a minták a legnagyobb trendek!

A Springfield az élénk színű alapot változatos formákkal – például csíkokkal, gyümölcsökkel – díszítette, így izgalmas és figyelemfelkeltő hatást eredményezve. A visszafogottabb stílus kedvelői emellett megtalálhatják az egyszínű darabokat is.

A színes fürdőnadrágok egyaránt remekül néznek ki rövid ujjú felsővel és pólóinggel. A tökéletes strandszetthez ez után már csak egy kalap és egy flipflop kell!

A SPRINGFIELDRŐL :

A Springfieldnek 850 eladási pontja van több mint 70 országban. A Tendam csoportnak, Európa egyik vezető divatvállalkozásának a része, amely a tömeges fogyasztásra szánt prémium ruházati cikk szegmensben képviseli magát 90 országban, több mint 2000 értékesítési ponttal, öt márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4414097951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása