TEZENIS SHOW, PARIS HILTONNAL :)
2018. július 28. írta: persica

TEZENIS SHOW, PARIS HILTONNAL :)

ÜDVÖZLÜNK A TEZENIS KLUBBAN

A Tezenis show sosem csak egy divatbemutató, sokkal inkább egy interaktív, lenyűgözően látványos, ízig-vérig zenével fűszerezett fantasztikus műsor.

Idén a show hangulatát a klubok világa inspirálta, ezt a vonalat erősítette a beton hatású kifutó is. A díszlettel olyan légkört varázsoltak, mintha New York egyik menő klubjának alagsorában lennénk. Egy hatalmas diszkógömb is helyet kapott a háttérben, ami visszatükrözte és fénnyel borította be a kifutót.

A közösségi oldalak és az internet továbbra is kulcsfontosságú szerepet játszik mindennapi életünkben, így szép számban jelentek meg bloggerek, youtuberek, influenszerek is a Tezenis bemutatóján. Az első sorban olyan nevek foglaltak helyet, mint a brit popsztár, Pixie Lott, Valentina Ferragni olasz influenszer vagy Annalisa olasz énekesnő. A millenniumi generáció kiemelkedő alakjai mellett Rubint Rella, Dallos Bogi és Nagy Vivien is az első sorból élvezhette az év egyik legmenőbb divatbemutatóját.

Az este egy nagy meglepetést is tartogatott. Paris Hilton önálló DJ szettel varázsolta még felejthetetlenebbé a Tezenis 2018/2019-es őszi-téli divatbemutatóját és ha ez nem lenne elég, a show végén a kifutón is végigvonult.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7014147493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása