NE PÁNIQOLJ! PRÓBÁLD KI!
2018. július 31. írta: persica

NE PÁNIQOLJ! PRÓBÁLD KI!

Paniq szoba…. a szó hallatára bizonyára mindenki felkapja a fejét. Nos, 6 évvel ezelőtt egy Sajtó tájékoztató keretein belül volt szerencsém életem első „Szabaduló szoba” játékában részt venni. Akkor találkoztam előszőr Koltai Balázzsal, aki egy igazán remek, zseniális fiatalember, és nagyon drukkoltunk neki, hogy elképesztően sikeres legyen az amit akkor és ott bemutatott nekünk.

Így lett!

Az évek teltek, és azóta több Szabaduló szobából „szabadultam” a barátaimmal karöltve, elképesztő nevetések, logikai bravúrok közepette.

Tegnap visszavitt az utunk Balázs fantasztikus világába. Nem csalódtam, sőt! Minden képzeletemet felülmúlta az ÉSZVESZTŐ Paniq szobája.

A díszlet igényes, a játék logikai menete briliáns, a rebuszok elképesztően jók, az adrenalin szintünk a magasban, az idő sem dolgozott nagyon ellenünk, 40 perc alatt mosolyogva, büszkén helyeztük az utolsó kulcsot a zárba. Annyira feldobta a tegnapi napunk hangulatát a játék, ahol aztán mindent, de mindent a játék ideje alatt „az ajtón kívül” hagyhattunk, hogy ettől az élményből megbabonázva,  szinte, nem is volt kérdés, hogy ma is folytatjuk.

Még az izgalom nyújtotta lelkesedésünkben be is foglaltuk a SHERLOCK szobát, amire szinte remegve mentünk ma reggel, mi ugyanis nagy krimi imádók vagyunk, bár Hercule Poirot a kedvenc, és ezáltal persze Agatha Christie csodás krimi írói világa, természetesen Dr.Wattson és Sherlock sem hagyott soha „hidegen” bennünket.

Nyomozásra fel! És nem is akárhogyan! Szédületesen jó feladványok, csak úgy kattog a bent lévő játékosok agya, kombinációk sokaságát találtuk ki, olyanokat is, amik nem is voltak feladatok (animátorunk bizonyára jókat derült rajtunk a monitort nézve) de egy ponton túl túlkombinálsz, és ebben ez is csudajó! Vicces, izgalmas, kalandos! Bevallhatom, nem szégyen, 70 perc alatt tudtunk kiszabadulni, de az élmény örök időre szóló volt!

Vár ránk még a többi szoba is!

Remélem kedvet kaptatok, ha nem jártatok a Paniq szoba valamelyikében. Ne hagyjátok ki, legyen bakancs listás, legyen meglepetés a kedvesnek, vagy a szülőknek, esetleg a barátoknak. Fergeteges élmény! Ne pánikolj! Próbáld ki!

A Paniq szobáról:

Éljétek át a bezártságot, legyetek részei egy nyomozós küldetésnek, vagy válasszatok kedvetekre egyéb szolgáltatásaink közül!

Fő profilunk a szabadulószoba, és Budapest szívében jelenleg 9 különböző tematikájú pályán tehetitek magatokat próbára!

Családi pályáinkra az egész családot várjuk, akár 6 éves kortól, de ha a barátokkal kicsit misztikusabb környezetre vágytok, tudtok csemegézni attrakcióink között!

A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy „kulcs”, mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé..

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek! Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-15 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, akár 10 méterrel a föld alatt!

Ismerd meg a klasszikus és népszerű „room escape” játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN! Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA.

Már kijutottál? Akkor juss be a 8D mozinkba, ahol a film megelevenedik és részese lehetsz a filmnek!

Kicsit kieresztenéd a gőzt? Gyere le hozzánk a Dürer-Kertbe és dobj el pár tucat baltát szabályozott, biztonságos körülmények között!

Kaland, csapatépítés, élmény, “némi” feszültség és egy kis misztikum! Ez a PÁNiQ-SZOBA!

Küldetés: Célunk, hogy egy felejthetetlen órát töltsetek el nálunk és persze, hogy kijussatok! Ez utóbbi nektek is fontos szempont lehet, úgy gondoljuk...:)

Fotók: saját (PR) (kivéve: Paniq szoba logó)

Infó: www.paniqszoba.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5414154081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása