A világszerte elismert magyar csokoládémágus, a chocoMe, 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen 2018. július 25-én – az 5 újabb díjjal immár 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.
A rabul ejtő ízeket és rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke, a fehércsokoládával bevont, liofilizált málnaszemek a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett.
Szintén beszédes és kiemelkedő eredmény, hogy a cég 2018. januárjában bemutatott, legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont, liofilizált feketeribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett.
A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, izgalmas kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.
Az ellenállhatatlan csokoládévarázslatok folytatódnak – természetesen nem csak a nemzetközi gasztroszakértők megbabonázására, hanem a mindennapok megédesítésére, a csokoládékészítés iránti végtelen szenvedély és elkötelezettség jegyében.
Az Academy of Chocolate Awards-ról:
Az Academy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) 2005-ben alakult Londonban azzal a céllal, hogy teret adjon a valóban minőségi csokoládéfogyasztásnak, a csokoládétermékek legjobb minőségű összetételének, a legjobb kakaóbab termőterületek felvirágoztatásának, a “fair” kereskedelmi elveknek. Tagjai a világ legelismertebb csokoládékészítői és gasztronómiai szakértői évente szervezik meg a Academy of Chocolate Awards csokoládés szakmai versenyt, ahol a világ legjobb csokoládé készítői mérik össze tudásukat.