Újabb 5 nemzetközi díjat nyert a sikerrekordokat elért chocoMe
2018. július 31. írta: persica

Újabb 5 nemzetközi díjat nyert a sikerrekordokat elért chocoMe

A csokoládémanufaktúra ismét érmeket szerzett az Academy of Chocolate Awards-on

A világszerte elismert magyar csokoládémágus, a chocoMe, 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen 2018. július 25-én – az 5 újabb díjjal immár 57-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

A rabul ejtő ízeket és rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke, a fehércsokoládával bevont, liofilizált málnaszemek a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is érmeket szerzett.

Szintén beszédes és kiemelkedő eredmény, hogy a cég 2018. januárjában bemutatott, legújabb drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont, liofilizált feketeribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett.

A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített, izgalmas kreációi, a sós illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.

Az ellenállhatatlan csokoládévarázslatok folytatódnak – természetesen nem csak a nemzetközi gasztroszakértők megbabonázására, hanem a mindennapok megédesítésére, a csokoládékészítés iránti végtelen szenvedély és elkötelezettség jegyében.

Az Academy of Chocolate Awards-ról:

Az Academy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) 2005-ben alakult Londonban azzal a céllal, hogy teret adjon a valóban minőségi csokoládéfogyasztásnak, a csokoládétermékek legjobb minőségű összetételének, a legjobb kakaóbab termőterületek felvirágoztatásának, a “fair” kereskedelmi elveknek. Tagjai a világ legelismertebb csokoládékészítői és gasztronómiai szakértői évente szervezik meg a Academy of Chocolate Awards csokoládés szakmai versenyt, ahol a világ legjobb csokoládé készítői mérik össze tudásukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4714153835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása