Jennifer Lopez hivatalosan is a zenei ikonok sorába állhat
2018. augusztus 12. írta: persica

Jennifer Lopez hivatalosan is a zenei ikonok sorába állhat

Az MTV a Vanguarddal ismeri el az énekesnő két évtizedes munkásságát

Az MTV zenecsatorna bejelentése szerint idén Jennifer Lopez kapja a “Michael Jackson Video Vanguard” díjat a Video Music Awards-on. Az énekesnő 17 év után először lép fel az átadón, és mivel az életműdíj mellett két jelölést is bezsebelt, így lesz miért izgulnia az augusztus 20-i gálán. A VMA-t élőben több mint 180 országban félmilliárd ember nézheti majd világszerte.

Jennifer Lopez a húszéves munkásságával már ikonnak számít a zene, a film, a televízió és a divat világában egyaránt. Most pedig Michael Jackson, Madonna, a Guns N’ Roses, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, Kanye West, Rihanna, valamint P!nk mellett már ő is beállhat a Vanguard birtokosainak sorába.

1999-ben debütált első albuma óta az énekesnő átformálta a zenei világot, tette mindezt több mint 80 millió eladott lemezzel, 16 top 10-es világslágerrel és 3 listavezető albummal. A zene mellett Lopez a mozi és televízió világában is letette névjegyét, filmjeinek bevétele elérte a 2,9 milliárd dollárt világszerte, a latin zenei csillag, “Selena” megformálásáért pedig komoly elismerést is kapott.  A Szeretném, ha szeretnél című romantikus vígjáték bemutatásával egy időben adta ki második stúdió albumát, a J.Lo-t, amelyeknek köszönhetően ő lett az első nő, akinek filmje és albuma is listavezetőként szerepelt egyazon héten.

Jennifer Lopezről köztudott, hogy a humanitárius ügyek elkötelezett támogatója. Az Irma és a Maria hurrikán után az énekesnő Alex Rodriguezzel 1 millió dollárt adományozott egy Puerto Rico-i szervezetnek és részt vett a “Somos Una Voz” elnevezésű segítségnyújtó kampány elindításában. 2018 áprilisában a TIME’s magazin az év 100 legbefolyásosabb embere közé választotta.

A rajongók idén 12 VMA kategóriában szavazhatnak a kedvencükre. Az év videója, valamint az év előadója mellett a további kategóriák is elérhetők a vma.mtv.com-on augusztus 10-ig. A Legjobb új előadó kategóriájának szavazása, amit a Taco Bell támogat, egészen a műsor kezdetéig aktív marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5314176203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása