Megérkeztek a Yamuna arcmaszkok az otthoni szépségápolásban!
2018. augusztus 12. írta: persica

Megérkeztek a Yamuna arcmaszkok az otthoni szépségápolásban!

A kozmetikában trendek jönnek, trendek mennek, de a szép és egészséges, sugárzó bőr iránti vágyunk nem változik. Kenjük, radírozzuk, hidratáljuk az arcunkat, isszuk a vizet több kevesebb sikerrel, de fontosak a "nagy tatarozások" is számunkra.

Kozmetikushoz menni igazán kevesünknek van ideje, szinte különös ajándék ez magunk számára is, ha eljutunk egy szakemberhez. Így az otthoni rituálék egyre fontosabbak lettek. Ezért mi úgy gondoltuk a Yamunánál, most elhozzuk nektek és természetesen a vásárlóknak a kozmetikusok titkát. Négy olyan arcmaszkot fejlesztettük tovább, amellyel a szépülni, ránctalanodni vágyó hölgyek csak szalonokban találkozhattak. Eddig.

Pormaszkjainkat te keverheted ki, tehát szemben a tartósítószerekkel ellátott "zacskós", készen kaphatóakkal, sokkal koncentráltabb formában táplálják a bőrt. Mivel te magad készíted el a pakolásodat otthon, így biztos, hogy olyan vizet használsz hozzá, amilyet te tartasz jónak, legyen akár a csapból jövő, vagy a legkülönlegesebb ásványvíz. Teríts egy törölközőt a kis tálkád alá, majd keverd ki a pormaszkot egy kis vízzel. Vigyázat, egészen szépséges színe lesz mindegyiknek. Az egyik fő összetevő ezekben az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag természetes kovaföld. Ez nagyon jó pórustisztító és minden bőrtípusra, még a zsíros arcra is alkalmazható. De most jöjjön az, hogy melyik ápoló maszkunk mit is tud!

Anti aging maszk acerolával és C-vitaminnal

Ha már szembesültél az első apróbb kihívást jelentő ráncokkal, érdemes kipróbálni. A benne lévő acerola, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású anyagokat, szabad gyökök megkötésével lassítják a bőr öregedési folyamatait. Feltöltik arcbőröd, így az tovább marad rugalmas, hidratált.

Feketeribizlis maszk

Nem tudom te hogy vagy vele, de mi már a neve hallatán is szerelmesek vagyunk! Hiszen a gyümölcsöt nemcsak megenni finom, de szárított állagában arcunkra alkalmazva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy szépségszalonban lennénk! Igazi hidratáció és felfrissülés, akár egy húzós hét után is. 

Tengeri iszapos tisztító maszk

Képzeld el, hogy elmerülsz egy tengervizes terápiás fürdőzésben, ahol a benne található iszap természetes módon távolítja el bőrödről a szennyeződéseket, miközben magnéziummal és nyomelemekkel tölti fel a pórusokat! A Yamuna tengeri iszapos maszkja tonizál, tisztít és ásványi anyagokkal látja el bőrödet.

Kollagénes maszk rizsporral 

Tudtad, hogy a rizspor és a kollagén párosításával készített Yamuna maszk az arcbőrre kenve lágy réteget képeznek a bőrödön és feszesítő hatásuk van? Egy használat után érezhetően lágyabb és selymesebb lesz az arcod, akár esemény előtti gyorssegélynek is nevezhetnénk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2814176407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása