A chocoMe ezúttal a Great Taste Awards versenyen folytatatta sikersorozatát
2018. augusztus 25. írta: persica

A chocoMe ezúttal a Great Taste Awards versenyen folytatatta sikersorozatát

A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, pár héten belül a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza - az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója – az Academy of Chocolate Awards után – ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 5 darab bronzérmet.

A világverseny, amelyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is, melynek kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeit már hatodik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltőltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll, akik minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

Az idei chocoMe győzelmek a márka változatos ízkínálatáról is árulkodnak. A zsűritagokat a pikáns, borsos étcsokoládéköltemények legalább annyira megbabonázták, mint a mennyei ét-és tejcsokoládés drazséálmok – az előbbiek közül a Délice ráadaásul tavaly bemutatott, saját fejlesztésű csokoládémasszából készített termékcsalád, melynek négy ízvariációjából ezúttal három aratott győzelmet.

Ezzel az 5 újabb éremmel 62-re növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3814201931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása