Az AVON őszi újdonságaiból, két nélkülözhetetlen termék.
2018. augusztus 25. írta: persica

Az AVON őszi újdonságaiból, két nélkülözhetetlen termék.

Lassan-lassan a természet szükségszerűen megkezdi az átalakulását és beköszönt az Ősz.

Mi is épp ugyanígy vagyunk ezzel, hiszen az új évszak eljövetelével mi is változásokon megyünk keresztül, lecseréljük a ruhatárunkat, módosítunk a bőrápolási és sminkrutinunkon. Az AVON a szeptemberi újdonságaival segít minket ebben, elhozza nekünk az ősz legtrendibb színeit, gondoskodik bőrünk ápoltságáról és a mennyei illatunkról is. Legyen akár nyár, ősz, tél vagy tavasz, egy dolog sosem változik – mindig igéző, extra hosszú és dús pillákra vágyunk. Az AVON legfőbb szeptemberi újdonsága a mark. Big&Extreme dúsító és hosszabbító szempillaspirál ennek elérésben segít nekünk.

Nézzük hát, milyen újdonságokat rejt a szeptemberi AVON katalógus.

A teljes szeptemberi katalógust itt érhetitek el online formában.

mark. Big and Extreme dúsító és hosszabbító szempillaspirál. Minden nő álma

Minden nő igéző tekintetről, extra hosszú és dús pillákról álmodik. Ez nem álom többé, hiszen az új mark. Big and Extreme dúsító és hosszabbító szempillaspirálnak köszönhetően pillanatok alatt szalonminőségű műszempillahatást érhetünk el. A speciális elasto volumeric formula akár kétszer nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a hagyományos hosszabbító formulák – a természetes szempillákat bevonva dúsítja és hosszabbítja azokat, mintha csak a pillák természetes folytatása lenne. Az igézően dús hatást tovább fokozza a szempillahosszabbító kefe, amely rövidebb és hosszabb sörtéinek köszönhetően könnyedén eléri még a legrövidebb pillákat is.

My Attitude kölni. Mutasd meg, ki vagy! 

Mutassuk meg az egyéni stílusunkat és fejezzük ki önmagunkat. A My Attitude kölni különlegessége abban rejlik, hogy saját magunk tervezhetjük és formázhatjuk egyedivé az üvegcséjét. Írhatunk vagy rajzolhatunk rá, díszíthetjük kedvünk szerint. A rendkívül sokoldalú kompozícióban a fekete bors fűszeres aromája tökéletesen egészül ki a kirobbanóan friss narancs akkordokkal. Az illatot az elegáns írisz és az édes-krémes kókusztej gazdagsága teszi igazán ellenállhatatlanná.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4814202077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása