M.A.C & Dukai Regina
2018. augusztus 25. írta: persica

M.A.C & Dukai Regina

Fedezd fel Dukai Regina kedvenc termékeit és készítsd el Regi klasszikus, bronzos sminkjét: barna füstös szem, ragyogó arcbőr és ajkak!

Ezzel az együttműködéssel egy kislány álma vált valóra. Valakié, aki régen külföldön járva kereste kedvenc MAC termékeit és félve használta őket, nehogy idő előtt elfogyjanak. Fantasztikus érzés, hogy rajongóból Magyarországon elsőként összeállíthattam kedvenceim közül azt a kollekciót, amit megmutathatok azoknak a lányoknak akik napi szinten kíváncsiak arra, hogy milyen alapozót vagy éppen rúzst használok.”

Regina és a MAC hivatolos együttműködése több, mint 6 éve kezdődött, az Archie’s girls kollekció apropóján, azóta a brand és Regi neve összeforrt. Ő tette Magyarországon híressé a Ruby Woo rúzst, mely azóta is best seller termék.

Regina hűsége a márka iránt páratlan és az évek alatt töretlen maradt, így egyértelmű volt, hogy az első magyar influencer display – külföldi sikeres minták alapján – az övé lesz.

A kollekció Regina 4 kedvenc termékét tartalmazza, mellyel egy tökéletes nappali, vagy esti look-ot is el tudunk készíteni:

Face & Body alapozó (Regi árnyalata: C5)  

Angel rúzs 

Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle árnyalat

Amber Times Nine – szemhéjpúder paletta

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2314202157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása