ÍGY RANDIZZ GEORGE CLOONEY-VAL!
2018. augusztus 30. írta: persica

ÍGY RANDIZZ GEORGE CLOONEY-VAL!

Az Arena Mall bemutatja: Stílusjátszma két részben Orosz Barbarával

Klasszikusan elegáns, vagy merészen nőies szettel varázsoljuk el George Clooney-t, ha randira hív? Ez az igazi stíluskihívás! A válasz kiderül az Arena Mall legújabb szórakoztató videóiból. A Stílusjátszmában anya-lánya párosok mérik össze tudásukat egy-egy izgalmas feladatban Orosz Barbara, a népszerű stílusszakértő kalauzolásával. Az epizódokból kiderül: még a divatfüggőknek sem mindig könnyű eligazodni a stílusok, színek, szabásvonalak rejtélyes világában.

Stílusjátszma, avagy így lesz a divatból kihívás! Az Arena Mall legújabb stílusvideóiban a versenyzők feladata egy-egy különleges szett összeállítása, ami még a legelszántabbakat is kihívás elé állítja, hiszen mindössze 1 óra és 100.000 forintos keret áll rendelkezésükre. Mindkét epizódban anya-lánya párosok versenyeznek, ami plusz csavart visz a játékba, hiszen nem saját magukat öltöztetik, hanem egymás stílusát kell profi módon eltalálniuk úgy, hogy a végeredménnyel a zsűri is elégedett legyen.

A Stílusjátszma első részében a lányok feladata volt egy lenyűgöző outfittel felkészíteni édesanyjukat egy randevúra George Clooney-val. Oláh Dóri, az Arena Mall stylistja és Orosz Barbara a játékosok nyomába eredve vezetik végig a nézőket a stílus útvesztőiben. A Stílusjátszma második része is hamarosan látható lesz az Arena Mall YouTube csatornáján, melyben fordul a kocka: az édesanyák próbálhatják ki magukat stylistként, méghozzá a lányok felöltöztetésével. Kezdődjön a Stílusjátszma!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4614212049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása