Szörfözz és teljesedj ki a kedvenc üdítőddel!
2018. szeptember 07. írta: persica

Szörfözz és teljesedj ki a kedvenc üdítőddel!

Ha netre szomjazol, igyál egyet a Coca-Cola, a Fanta vagy a Sprite dobozos termékei közül, töltsd fel a nyitófül alatti kódot és használd bármire a 100 MB internetet!

A szürke hétköznapok egyik legfrissítőbb hangja – persze ha nincs épp vízesés vagy hullámzó tó hallótávolságra – a jól behűtött, fémdobozos üdítő nyitófülének kattanása. Az élményt most még tovább fokozhatod, hiszen az üdítőitalod ismét 100 megabájt szabadon felhasználható internetet is ad ajándékba. Képek feltöltése az accountodba? Valami cukiság élőben streamelése? Egy teljes zenei playlist végighallgatása? Mi mindenre elég 100 MB? Erre keresi a választ közismert influencerek bevonásával a Coca-Cola „Netre szomjazol?” promóciója, amelyben mindenkinek 100 megabájtnyi lehetősége lesz megadni a választ és bemutatni szokatlan hobbiját.

A Coca-Cola is tudja, hogy az élmény leginkább megosztva jó. Hogy ennek semmi ne szabhasson határt, a jól ismert üdítői mellé ismét internetet is ad a vállalat, hogy a legjobb és legfrissítőbb pillanataidba a szeretteidet, barátaidat is azonnal bevonhasd – bárhol vagy is. A Coca-Cola a „Netre szomjazol?” promóciós termékeit egy speciális kóddal látta el. A kódot a WOAH applikáción vagy a microsite-on keresztül feltöltve máris élvezheted a 100 MB-nyi adatforgalom kínálta lehetőségeket.  

Ez a mennyiség elég sok mindenre elég: Például 14 perc live-ozásra a social media oldaladon, vagy 7 perces videó feltöltésére a videómegosztón. A 100 MB az új mértékegység! A „Netre szomjazol?” promóciója során közismert influencerek mutatják meg, nekik milyen őrült hobbijuk fér bele ennyi adatforgalomba. Merthogy bármit is csinálsz, adatot használsz el. Mindennapi cselekedeteidet te is átszámolhatod adatforgalomra. Például az is ki fog jönni, hogy 16 kilométernyi sorozatnézés 67 MB-ot visz el. De ha tovább HÉV-ezel és elfogy a neted, csak nyiss fel még egy „Netre szomjazol?” promócióban részt vevő Coca-Cola fémdobozt, és töltődj fel a 100 MB extra adattal!

Az internetezéshez szükséges kódot a promóciós dobozok nyitófüle alatt találod, a kapott adatforgalmat a kód feltöltésétől számítva 24 órán belül használhatod. A kódokat 2018. december 31-ig bármikor fel tudod tölteni, így a szörfözést a nyár elmúltával is kimaxolhatod!

A 100 megabájtnyi ajándék adatforgalmat a Telekom hálózatához tartozók tudják igénybe venni. A promócióról és az adatforgalom-felhasználásról további részletek a microsite-on találhatók.

A Coca-Cola Company-ról

A Coca-Cola Company (NYSE: KO) teljes üdítőitalportfóliót gyártó vállalat, amely több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkát forgalmaz a világ több mint 200 országában. A vállalat Coca-Cola márkáin kívül portfóliónkba tartozik a világ legértékesebb üdítőitalmárkáinak jelentős része, mint az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgia kávé, a Gold Peak teák és kávék, az Honest Tea, az innocent smoothie-k és dzsúszok, a Minute Maid/Cappy dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a smartwater, a Sprite, a vitaminwater, valamint a ZICO kókuszvíz. Folyamatosan alakítjuk portfóliónkat, csökkentjük termékeink cukortartalmát, és innovatív termékeket vezetünk be a piacra. Jelentős erőfeszítéseket teszünk emellett ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében azáltal, hogy visszapótoljuk az italgyártás során felhasznált vizet és népszerűsítjük az újrahasznosítást. Palackozó partnereinkkel közösen a Coca-Cola rendszerében több mint 700,000 embert foglalkoztatunk, így világszerte gazdasági lehetőségeket biztosítunk a helyi közösségeknek. További információért látogassa meg a Coca-Cola Journey-t a www.coca-colacompany.com  oldalon, kövessen minket a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon és a LinkedInen.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9214227559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása