INGLOT BALERINA KOLEKCIÓ...
2018. szeptember 17. írta: persica

INGLOT BALERINA KOLEKCIÓ...

Hadd meséljek el egy történetet a színek finom táncáról nude és élénk árnyalatok kíséretében- you can CALL ME BALLERINA!

Érezd a balett ritmusát finom nude árnyalatokban és kövesd a lendületes piruetteket élénk tónusokban, hogy lélegzetelállító legyen a szájsminked. Ne feledkezz el a körmeidről sem, és engedd, hogy tüllel forogjanak körbe fokozva a Balerina hangulatot. Készíts Balerina Look-ot a LipSatin Rúzs krémes és lágy formulájával, ami tökéletes fedést biztosít és lággyá varázsolja a finom ajkaidat ápolt és regenerált érzést biztosítva. A bőrpuhító összetevőkben és pigmentekben gazdag Lipstain szatén-bársonyos fedésre fókuszál, mialatt dúsabb ajkakat varázsol tiszta kontúrral. Az E-vitamin, a cseresznye, argán, és őszibarack mag, valamint a kókusz olaj kisimítja az ajkakat, növeli azok rugalmasságát, hidratája őket és védi a külső hatásoktól.

Emeld ki a szád körvonalát a Colour Pay Szájceruzával hozzá illeszkedő színben. Ezek az élénk szájceruzák hangsúlyozzák az ajkakat krémes, de hosszantartó textúrával. A beépített hegyező és a visszatekerhető fej segítenek elkészíteni az áhított megjelenést. Az érzékibb Balerináknak a High Gloss Száj Olajok biztosítanak magas fényű csillogást olyan mély árnyalatokban, mint a málna, az áfonya és a szeder, hidratálva, puhítva és simítva az ajkakat. Alpesi alma, cseresznye és őszibarack mag olajjal, argán és jojoba olajjal, valamint shea vajjal és E- vitaminnal igazán mély ápolást nyújt a szájnak és kiemeli annak természetes szépségét. A nem ragadós formula kényelmes viselést biztosít, míg a könnyen kezelhető csomagolás egyszerű és precíz applikációt tesz lehetővé.

Az O2M Breathable Körömlakkok-, amik az egészséges és gyönyörű körmök ápolásáért lettek kifejlesztve- teljessé teszik a Balerina Megjelenést. A visszafogott színek kombinációja a különleges, tüllösen átlátszó fedéssel káprázatossá teszik a körmöket. A polimereknek köszönhetően ez a lélegző formula a víz és levegő áteresztő-képességével működik az alkalmazott körömlakkon keresztül.

Az INGLOT kozmetikai vállalatot több mint 30 évvel ezelőtt egy fiatal vegyész, Wojtek Inglot alapította. Elsődleges célja volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket elérhető áron állítson elő, felhasználva a legjobb, legmegbízhatóbb alapanyagokat. Minden INGLOT termék az Európai Unión belül készül és 95% -ukat a saját, korszerű létesítményeinkben gyártjuk.

A márka sminkmesterekkel, színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessen meg a piacon. A folyamatos megújulásra törekedve a termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van az INGLOTNÁL. A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal, amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is.

Az INGLOTNÁL működő Freedom System-ben rejlő lehetőségek egyedülállóak a piacon a hatalmas színválasztéknak köszönhetően, lehetővé téve, hogy elkészítsd a saját, személyre szabott palettádat különböző sminktermékek kombinációjával.

 A márka több mint 780 kiskereskedelmi lokációval van jelen világszerte.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9814244685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása