Egy melltartó minden alkalomra? Megérkezett a Women'secret átalakítható melltartója
2018. október 05. írta: persica

Egy melltartó minden alkalomra? Megérkezett a Women'secret átalakítható melltartója

Forradalmi újdonság a Women’secrettől

Melltartó választásakor rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk: hétköznapi vagy alkalmi ruhához viseljük, egyszerű vagy csipkés fazont, merevítős verziót vagy anélküli… A Women’secret ezekre az igényekre reagálva megalkotta az ideális, könnyen átalakítható melltartót, amely minden stílushoz egyaránt illeszkedik.

A Revolution Bra egy speciális, komplex darab, amelyet három különböző típusú - mélykivágású, pántnélküli és háromszög - melltartóvá alakíthatunk. A darabhoz egy extra pánt is jár, így 7 különféle módon használható.

Háromszög:  A háromszög melltartó egy csipkés, könnyed anyagú verzió, merevítő és bélelés nélkül. Ez a fazon rendkívül érzéki hatást eredményez, ráadásul kiválóan illeszkedik az alkathoz. Az egyszerre romantikus és komfortos darab egyaránt tökéletes lehet a bő szabású felsők alatt és a kivágott hátrészes ruhák viseletéhez.

Pántnélküli:  A pántnélküli változat egy alacsony szabású melltartó, amely kialakítása miatt a kivágott és vállrész nélküli darabokhoz egyaránt ajánlott. Az igény esetén hozzáadható pántrészeknek köszönhetően – amelyeket hagyományos vagy keresztezett formában is használhatunk - a hétköznapi viselet során is kényelmes.

Mélykivágású:  A mélykivágású fazon a pántnélküli és a háromszög melltartó kombinációjából jön létre: ez egy csipkével díszített, merevítővel és szivaccsal ellátott, romantikus kialakítás, amit akár nyakpántos formában is hordhatunk. Ez a típus kifejezetten ajánlott a mélyen dekoltált ruhadarabokhoz, melyeket még különlegesebbé tehetnek a kivillanó csipkerészletek. 

A divatmárka legújabb terméke különböző méretű és kosarú modelljeivel minden testalkathoz ajánlott. A Revolution Bra melltartók fekete, fehér, bordó és sötétzöld színekben elérhetőek a Women’secret üzletekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5714282949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása