Gyermekeket támogat a Barnängen
2018. október 05. írta: persica

Gyermekeket támogat a Barnängen

A svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egy nemes célt tűzött ki maga elé.

Az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, a vásárlókkal együtt – közvetett formában – pénzadományt gyűjtenek,

hiszen azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

A Svédországban évtizedek óta autentikus bőrápolási márkaként ismert Barnängen – eddig megismert termékei után – idén októberben új, parabén, szilikon mentes, vegán kézkrémekkel jelentkezik Magyarországon. Ugyanakkor az új termékek hazai bevezetésén kívül egy nemes ügyet is vállaltak.

Segítség, ahol igazánszükség van rá. A drogériák polcain már megtalálható bőrápoló készítmények mellett, az újdonságok is részt vesznek a jótékonysági akciónkban.

A Barnängen termékek megvásárlásával most Ön is pénzt gyűjthet velünk közösen a gyermekeknek. Minden megvásárolt Barnängen termék után ugyanis, a márka 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára! Az ismert svéd márka tehát nemcsak a bőrünkkel, de a társadalmi felelősségvállalással is törődik.

Keresse a Rossmann, DM, Müller drogériák és az Interspar üzletek polcain, 2018. október 1. és 2019. március 31. között a Barnängen kézkrémeket, tusfürdőket és testápolókat, és tegyen jót vásárlásával!

A termékekről és a jótékonysági programról részletesen a www.barnangen.hu honlapon olvas­hat.

„Lagom” életérzésa bőrápolásban, itthon is Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó. A lagom a kellemes egyensúly érzésének svéd kifejezése.

A márkát 1868-ban Stockholmban alapította Johan Wilhelm Holmström, ikonikus szappanja 1873-ban jelent meg a piacon, és a márka már 1876-ban a királyi udvar hivatalos beszállítójává vált. A Barnängen azóta is a különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója.

A márka neve magyarul azt jelenti „gyermekek virágmezeje”, így nem véletlen, hogy a Barnängen kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, és a róluk való gondoskodást. Erről tanúskodik a mostani jótékonysági pénzgyűjtő akció is, az SOS gyermekfalvak számára.

* a vegán összetevők, szilikon és parabén mentesség a kézkrémekre vonatkozik 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2314283179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása