Leopárdminta, te csodás!
2018. október 05. írta: persica

Leopárdminta, te csodás!

Mert lehetetlen ráunni, idén ősszel is érdemes időtálló párducpöttyös kiegészítőkre szert tennünk. A STUDIO JULIANNIE kapszula kollekciója, a Leo Print segítségével most 3+1 tippet adunk, hogyan viseld ezt az örök kedvencet.

1. Csak egy csipetnyi

Egy kevés párducpötty is csodákra képes! A szetted izgalmassá válik tőle, ugyanakkor szofisztikált marad. A Leo Print hátizsák letisztult, mégis markáns darab, mintás előzsebe élettel tölti meg az egyébként egyszerű összeállítást. Puha tapintású, erős marhabőrből készült, arra született, hogy a város utcáit rója a rohanós hétköznapokon.

2. A klasszikus szett

Kifinomult  összhatást érsz el, ha klasszikus szetted mellé egy tisztán leopárdmintás kiegészítőt választasz. A Leo Print Purse pénztárca stílusa egyszerre kortárs és időtálló, nem lehet vele hibázni!

3. Féktelen élvezet

Határozd el, hogy határtalan leszel, ha  párducpöttyről van szó! Most nincs olyan, hogy túl sok: halmozhatod, keverheted, mindenhogy megállja a helyét. A feltűnő formájú  Leo Print Mini Bag vérpezsdítő párost alkot egy kockás nadrággal, a Leo Print Purse pénztárca pedig egy hasonló kabát mellett is sikkesen mutat. Ragadd meg, nyugodtan túlzásba eshetsz. Feszegesd a határokat, és ne félj a mintáktól!

+ 1: Leheletnyi piros

Csempéssz a szettedbe egy kevés pirosat, amikor leopárd motívumot viselsz! A Red Purse lakk bőr pénztárca bámulatosan mutat minden minta és anyag mellett a maga markáns, vörös karakterével.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2214283275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása