Miben utazik Dobó Ági és Talma?
2018. október 05. írta: persica

Miben utazik Dobó Ági és Talma?

A KisCsaládunk vloggere és a MotoGP világbajnok a Shell ClubSmart Program új autósegély-szolgáltatását bemutató rendezvényen tehették próbára pakolási tehetségüket.

A kihívó Lupui Iza minimalista coach volt, a feladat pedig, hogy bepakoljanak egy hosszú hétvégés városnézésre a világ talán legkisebb csomagtartójába.

„A páros kiválóan teljesítette a feladatot, sőt még egy kis hely is maradt a csomagtérben. Sokszor esünk abba a hibába az utazások során, hogy mindent magunkkal viszünk, ami a kezünk ügyébe akad, és amikről aztán kiderül, hogy feleslegesen cipeltük magunkkal. Nem is gondolnánk, hogy ha a dolgok egy részét az utazás idejére mellőznénk, jobban tudnánk magára az utazásra és az ottlét élményére koncentrálni” – tette hozzá a tréner.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7514282907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása