Szabadítsd fel a stílusod!  Manifest Your Style!
2018. október 05. írta: persica

Szabadítsd fel a stílusod! Manifest Your Style!

www.answear.hu

Itt az Answear legfrissebb és egyik legkülönlegesebb kapszulakollekciója, amit a lengyel grafikus, festő és tipográfus Oskar Podolski betűk iránti rajongása ihletett.

Az együttműködés eredménye a különleges , kicsit futurisztikus stílusú ruhák és kiegészítők. A Manifest your style  olyan bátor emberek hangja, akik nyitottak a világra, bátran vállalják fel magukat, mernek élni.  Ez a divat irányzat arra ösztönöz, hogy bátran fejezd ki a saját stílusod és vállald fel az életmódod, és ne legyél középszerű.

Az intenzív fekete-fehér, erős kontrasztok, expresszív divat és szokatlan szlogenek, amelyek középpontjában az Oskar Podolski által készített grafikák állnak, egy új és egyedi kollekció meghatározó darabjai. A Manifest Your Style-ban megtalálható az alkalmi oversize pólók, grafikai mintás nadrágok, melegítők, laza pulóverek, zoknik, hasi tasik. A kollekció üzenete a konvenciók elleni lázadás, és a totális függetlenség.

A kampány és az együttműködés mögött meghúzódó fő gondolat az, hogy mindenkit arra ösztönözzünk, hogy nap mint nap bátran megmutassuk kreativitásunkat és egyéniségünket és  ne korlátozzunk semmit és senkit az életünkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3814282893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása