s.Oliver AUTHENTIC
2018. október 08. írta: persica

s.Oliver AUTHENTIC

Gőzölgő teát töltünk a csészénkbe, begyújtjuk a kandallót és kényelmesen elhelyezkedünk a puha kanapén: ezek az otthonos meghittség kellemes pillanatai, amelyek akkor válnak igazán különlegessé, ha másokkal is megoszthatjuk őket. Amikor hirtelen világossá válik: az „otthon” nem feltétlenül egy földrajzi hely, sokkal inkább egy érzés, a szeretteinkhez való valódi közelség érzése. Az egymásnak szentelt idő a legfontosabb, ez a legértékesebb ajándék. Az s.Oliver AUTHENTIC új női és férfi illatai az efféle percek utáni vágyakozást fejezik ki.

A 2018 októberétől kizárólag a Müllernél kapható s.Oliver AUTHENTIC illatok tökéletes kísérőink minden olyan élethelyzetben, ahol a társas együttlét közben szabadon önmagunk lehetünk. A hitelesség eme pillanatai erőt kölcsönöznek, és összekötnek azokkal az emberekkel, akik valóban fontosak számunkra.

Klasszikus dizájn   

Az illatok csomagolása épp olyan hiteles, mint maga az s.Oliver márka, és vonzó, letisztult józanságot sugároz. Az s.Oliver AUTHENTIC flakonjainak stílusa purista. A meleg színhatások elevenséget kölcsönöznek a dizájnnak. A piros és a sötétkék színkód meghittséget, harmóniát és elégedettséget sugall.

W O M E N
A női illatkompozícióban a virágos árnyalatok bársonyos illatakkordokkal ötvöződnek, összjátékukból pedig érzéki, virágszirmos illat-téma bontakozik ki. Kellemes illat a meghitt percekre.

Fejillat: bergamott ,málna, ibolya

Szívillat: fehér orgona, magnólia, heliotróp

Alapillat :szantálfa, mósusz, vanília

M E N

Ez az eleven és időtlen férfi illat a serkentő, friss illatkomponenst fás, férfias jegyekkel társítja. Letisztult illat, amely kiemeli viselője hitelességét.

Fejillat: mandarin, ananász, körte

Szívillat: vizes akkordok, bourbon bors, ibolya

Alapilat: vibráló fás illatok, ambroxán, mósusz 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8314288997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása