Újabb mesteri húzás az Oriflame-től
2018. október 16. írta: persica

Újabb mesteri húzás az Oriflame-től

Tudni szeretnéd, milyen egy 5 éven át fejlesztett luxusalapozó? Kíváncsi vagy, kedvenc influencereid közül kihez illik leginkább az olasz életstílus? Készen állsz egy kis Beauty Challenge-re? Így még sosem láttad a Giordani Gold kozmetikumait!

A Eclat Mon Parfum közösségi festésre építő, rendhagyó illatbemutatója után az Oriflame ismét egy különleges termékbemutatóval rukkolt elő. Az apropót ezúttal az élet művészien szép oldalát hirdető márka, a Giordani Gold és legújabb termékcsaládja, a MasterCreation adta, a helyszínt pedig stílszerűen az Akademia Italia étterem biztosította. Olasz ízek, olasz szenvedély és egy ízig-vérig olasz ihletésű termékcsalád mesteri alapozóval, inspiráló ajakrúzzsal és igéző szempillaspirállal. Erről szólt az este, és a következő hetek is a MasterCreation jegyében telnek majd. Aminek akár te is részese lehetsz!

A Beauty & Chic Club by Oriflame csapata ugyanis gondolt egy merészet, és nem mindennapi sminkversenyt hirdetett. A Giordani Gold Beauty Challenge-en kilenc influencer és egy szerencsés kiválasztott mutathatja meg, mit jelent számára az olasz szépség, stílus és elegancia. Az egyetlen megkötés, hogy a versenyzőknek a Giordani Gold MasterCreation alapozóját, ajakrúzsát és szempillaspirálját is használniuk kell.

Nehezítésről valójában persze szó nincs. A Giordani Gold MasterCreation alapozója hibátlan fedést és ragyogó, fiatalos bőrt biztosít, az ajakrúzs fokozza az ajkak vitalitását, hatásukat pedig a MasterCreation szempillaspirál-alapja és szempillaspirálja teszi teljessé. Együttes használatuk optikailag dúsítja, íveli és formázza a pillákat, míg provitaminban gazdag selymes textúrájuk egész nap ápolja őket.

A versenyzők most még csak kilencen vannak, ezért ha van legalább 2000 követőd, jelentkezz a Beauty & Chic Club by Oriflame Facebook-oldalán, és csatlakozz Bíró Barbara Cynthiához, Bőhm Adriennhez, Mészáros Csabához, Nógrádi Eszterhez, Sisi Yu-hoz, Stein Zsófihoz, Szabó Fannihoz, Varga Bernadetthez, valamint Zachár Pannihoz, hogy te lehess a játék tizedik részvevője! A feladatotok nagyon izgalmas: a november elején megrendezésre kerülő Oriflame fotózáson mindannyiótoknak egy-egy hamisítatlan olasz szettet kell összeállítanotok cipővel, ruhával és persze olyan sminkkel, amit saját magatok találtok ki és készítetek el. A lényeg az összehatás, hogy a végén olyan kompozíciók szülessenek, melyek a lehető legjobban tükrözik az olasz életstílust és divatot. A Giordani Gold Beauty Challenge végeredménye kizárólag a Debreceni Zita vezette zsűrin és a közönségszavazatokon múlik.

Ha édes életből csak a dolce vita, tésztából csak a penne, korzóból pedig csak a Vittorio Emanuele jöhet szóba nálad, kövesd a Giordani Gold Beauty Challenge eseményeit, és meríts ihletet a MasterCreation kozmetikumokból!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8914305227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása