Megérkeztek az őszi limitál kiadású trendtálcák a Catrice-hez
2018. október 23. írta: persica

Megérkeztek az őszi limitál kiadású trendtálcák a Catrice-hez

Az idei trendkiadás nagyon izgalmas, hiszen a Catrice új szemöldökformázó kollekciója a mindennapi sminkelésben nyújt nekünk segítséget! 

A szemöldök trend a következő szintre lépett: a tökéletesen megformázott szemöldök helyett a természetes formák dominálnak! A telt szemöldök még mindig az erőt sugallja- de a lehető legtökéletesebbnek kell lennie. A trendkövetők számára ez azt jelenti, hogy tegyék le a csipeszeket és helyette adják át magukat a teljes naturális, ápolt szemöldököt formázó termékeknek. A CATRICE "BAM BROW" limitált kiadása megfelelő támogatást nyújt ehhez: két kihagyhatatlan termék, melyek tökéletes társai egymásnak, hogy természetes és kifejező megjelenést biztosítsanak. A Brow Boost szérum stimulálja a szőr növekedését és láthatóan teltebb, ápoltabb szemöldököt eredményez. Kisebb korrekcióra van szükséged? Könnyedén töltsd fel a hézagokat a duo Brow Pro Tollal, és különösen természetes megjelenést érhetsz el viaszos textúrája révén. A gyönyörű pillanatokra - a CATRICE-től.

A trendkiadás október 15-étől vásárolhatod meg az Auchan szupermarketekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8014317967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása