MISSION ECLAT
2018. november 04. írta: persica

MISSION ECLAT

AVON ÚJ ARCÁPOLÁSI TERMÉKEI

A Mission Eclat a fiatalos ragyogás japán titka, amely aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó, prémium minőségű kozmetikumokkal nyújt megoldást a 45 év feletti hölgyeknek. A termékcsaládot élvonalbeli kutatások ihlették, amelyeknek köszönhetően a termékek többdimenziós hatást gyakorolnak a bőrre. A japán szépségápolásban évszázadok óta használatosak az olyan tradicionális összetevők, mint a barna algakivonat és a hidratáló Chinpi-kivonat, amelyek hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a bőr visszanyerje az idő múlása során elvesztett ragyogását.

MiSSION ECLAT Bársonyos Habzó Arclemosó

Tisztítás

A Bársonyos Habzó Arclemosó sűrű és gazdag állagának, valamint leheletfinom rózsaillatának köszönhetően nem csupán a bőrünket, de érzékeinket is kényezteti. Hatékonyan távolítja el a sminket, helyreállítja a bőr bársonyos simaságát és az egészséges ragyogását. Reggel és este a szemsmink eltávolítása után egy kis adag krémet adagoljunk a kezünkbe, majd dörzsöljük össze, hogy az felhabosodjon és masszírozzuk gyengéden nedves arcbőrünkre. Ezután langyos vízzel alaposan öblítsük le.

MISSION ECLAT Intenzíven Hidratáló Lotion

Mélyhidratálás

Az Intenzíven Hidratáló Lotion egy sűrű és gazdag állagú formula, amelynek minden egyes cseppje az epidermisz rétegébe hatolva fejti ki hosszan tartó, tápláló és hidratáló hatását a fiatalosan ragyogó arcbőrért. Reggelente és esténként óvatosan paskoljunk néhány cseppnyi lotiont az arcunk és a nyakunk bőrébe, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk be azt, amíg teljesen be nem szívódik.

MISSION ECLAT Koncentrált Esszencia

Koncentrált táplálás

A Koncentrált esszencia táplálja, puhítja és növeli bőrünk rugalmasságát. Selymes és gazdag formulájának köszönhetően könnyedén eloszlathatjuk arcbőrünkön, amely így bejuttatja azokat a megfelelő tápanyagokat, amelyre az érett bőrnek szüksége van. A legjobb eredmény érdekében reggel és este az Intenzíven Hidratáló Lotion használata után, az ujjbegyeink segítségével, finom mozdulatokkal masszírozzunk egy keveset az arcunk és a nyakunk bőrébe.

MISSION ECLAT Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém

Bőrfeszesítés mesterfokon

A Regeneráló Nappali és Éjszakai Arckrém a rituálé negyedik lépése, gazdag állagú és gyorsan beszívódó krém, amely helyreállítja a bőr egészséges megjelenését és láthatatlan réteget képez a bőrön, mélyebb rétegekbe zárva a korábbi lépések során bőrbe juttatott aktív hatóanyagokat. A rituálé utolsó lépéseként reggel és este gyengéd masszírozással vigyük fel a krémet az arcunkra és a nyakunkra, segítve annak beszívódását és serkentve a bőr mikrokeringését.  

MISSION ECLAT Továbbfejlesztett Regeneráló Szem-és Ajakápoló krém

Plusz ápolás

A Továbbfejlesztett Regeneráló Szem- és Ajakápoló krém igazi luxus krém, amely táplálja és hidratálja a bőrt, növelve annak rugalmasságát. Mindamellett, hogy helyreállítja arcunk kipihent megjelenését, segít halványítani a szemek és az ajkak körüli finom ráncokat. Az arcápolási rituálé ráadás, befejező lépéseként a krémhez mellékelt applikátor segítségével egy borsónyi adagot masszírozzunk a szem és az ajkak körüli bőrbe. A megfelelő hatás elérése érdekében ezt a lépést ismételjük meg minden reggel és este.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7014352527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása