Joli Rouge & Black
2018. november 05. írta: persica

Joli Rouge & Black

CLARINS make up újdonságok

Telt ajkak, mágnesként vonzó sötét szemek, ultra hosszú szempillák… Fedezd fel a Clarins új Make-Up kollekcióját, a Joli Rouge et Noir-t, és mutasd meg ellenállhatatlan Önmagad!

Joli Rouge Gradation / Árnyalatos Rúzs

A Joli Rouge új formát öltött és létrejött a Joli Rouge Gradation. Az új verzió professzionális megjelenést biztosít, könnyen viselhető és tökéletes “útközbeni” használatra.

A csíkoknak köszönhetően egyetlen gyors és egyszerű lépésben formázza és színezi az ajkakat. A világos árnyalat fényt ad az ajkak közepének, miközben a sötétebb árnyalat formázza a szájkontúrt és kontrasztot biztosít. A két szín a szájon keveredik ragyogó eredményt és láthatóan teltebb ajkat biztosítva. Gazdag hidratáló hatását az organikus sziksófű és a mangó olaj adja.

Ez a három Joli Rouge ajakrúzs látványos mintával rendelkezik, és adaptálható eredményt kínál: egy citrusos narancsduó a legendás Joli Rouge rózsafa árnyalattal és a kísértésbe ejtő szilva-piros árnyalat.

Supra Volume Mascara. Nyilvánvaló, hogy szempillaspirál nélkül nem lehet látványos szemsminket elérni.

E kollekció sztárja, a Supra Volume Mascara, mely most modern dekorációval ellátott csomagolásban jelenik meg, hogy az utolsó érintés is tökéletes legyen. Kettős dúsító és szempillaápoló tulajdonságainak köszönhetően már az első felvitelkor látványosan dús pillákat kölcsönöz.  A ‘szénfekete’ pigmentek rabul ejtik a fényt és intenzíven sötét pillákat biztosítanak. A “volumen-fokozó” komplex időről időre segíti a szempillák vastagodását

Waterproof Eyeliner Gel / Vízálló Szemhéjtus Gél (ecsettel)

Ne becsüld alá a szemek erejét! Imádni fogod az intenzív fekete pigmentekben gazdag Vízálló Gél Szemhéjtust (Waterproof Eyeliner Gel), melynek segítségével elérheted azokat a kifinomult, hibátlan, sötét kontúros szemeket, amiket mindig is akartál. 

Vízálló, ellenáll a páratartalomnak és az izzadásnak, így biztosítva 12 órán* keresztüli viseletet.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5014354537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása