Debreczeni Zitának pózoltak az Oriflame influencerei!
2018. november 18. írta: persica

Debreczeni Zitának pózoltak az Oriflame influencerei!

A Beauty & Chic Club by Oriflame csapata gondolt egy merészet, és a legnépszerűbb influencerek számára nem mindennapi versenyt hirdetett. A sminket, a ruhát és a kiegészítőket mindenki saját magának választotta ki, Debreczeni Zita pedig exkluzív divatfotókon örökítette meg a végeredményt. Már javában folyik a szavazás! 

A Giordani Gold Beauty Challenge-en tíz kiválasztott influencer, Bíró Barbara Cynthia, Böhm Adrienn, Komáromy Csilla, Mészáros Csabi, Nógrádi Estie, Sisi Yu, Stein Zsófi, Szabó Fanni, Varga Bernadett és Zachár Panni mutathatta meg, mit jelent számára az olasz szépség, stílus és elegancia. Az egyetlen megkötés az volt, hogy a Giordani Gold MasterCreation termékcsaládját kellett használniuk sminkjük elkészítésekor. 

A szuper hangulatú fotózáson a versenyzők lelkesen vetették bele magukat a munkába, és egyre önfeledtebben pózoltak Debreczeni Zita fényképezőgépe előtt. „Csabi és a lányok egytől egyig nagyon ügyesek voltak. Normális esetben fodrász, stylist és sminkes segíti a modellek munkáját, itt a versenyzőknek azonban mindent maguknak kellett megoldaniuk. Engem lenyűgöztek!” – mesélte a fotózás után Debreczeni Zita. Érthető a lelkesedése, hiszen az influencerek egészen eltérő oldalról közelítettek az olasz életstílushoz, így izgalmasabbnál izgalmasabb kompozíciók születtek. 

Nem csoda a versenyzők igyekezete, hiszen a tét óriási. A Beauty Challenge két legjobb influencere tavasszal részt vehet a Giordani Gold olaszországi eseményén Rómában, ők lesznek a Giordani Gold márkanagykövetei, és ha mindez még nem volna elég, a 2019-es Oriflame katalógusok egyikéből is ők fognak visszamosolyogni ránk. 

A verseny egyik győztese a zsűrin, Stein Éva ügyvezető igazgatón, Debreczeni Zita fotóson, Pásztor László hairstyliston és az Oriflame szépségnagykövetein, Weisz Fannin és Tolvai Renin múlik, a másik nyertes pedig a közönségszavazatok alapján kerül kihirdetésre. Voksolni a verseny weboldalán, december 2-áig tudtok. Gyertek, és válasszátok ki a Giordani Gold Beauty Challenge másik nyertesét!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9914379542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása