KÓSTOLJA MEG PÁRIZS ÍZEIT!
2018. november 18. írta: persica

KÓSTOLJA MEG PÁRIZS ÍZEIT!

A Nespresso bemutatja a párizsi ínyencségek által ihletett ünnepi Limited Edition kávéit

Karácsony idején az emberek még több szeretettel fordulnak egymáshoz, és ezeket a napokat mindenki örömmel szépíti meg az ünnep jellegzetes csemegéivel. Ez a kényeztetés ideje – és nincs még egy város, ahol mindezt érzékletesebben élhetnénk meg, mint Párizs. A Nespresso idén a neves belsőépítésszel, India Mahdavival együttműködve alkotta meg ünnepi kínálatát, a párizsi ínyencségek által ihletett Limited Edition kávékollekciót.

A Variations kávék a párizsi cukrászdák tradicionális ínyencségeit, a macaron és a praliné ízeit idézik, művészi csomagolásukat pedig India Mahdavi álmodta meg, aki ugyanebben a stílusban tervezte meg a boutique-ok dekorációit és a kampány kommunikációs anyagait is. A Párizsban dolgozó India Mahdavi nevéhez fűződik a világ néhány leghíresebb modern terének kialakítása: a londoni The Gallery at Sketch vagy éppen a párizsi Jean François Piège. A tervező munkái mára a ragyogó színekkel telített, elegáns dizájn szinonimájává váltak.

Mahdavi minden alkotására úgy tekint, mint a divatvilág egy kifinomult darabjára, így jellegzetes stílusa a Nespresso Variations kávék pasztellszínein és játékos formáin is azonnal felismerhető. A két különleges ízesítésű és egy nem ízesített kávéból, valamint a limitált példányszámban készülő kiegészítőkből Mahdavi olyan kollekciót állított össze, ami egyaránt tűzbe hozza a kávé és a dizájn szerelmeseit.

„Szerettem volna egy kis ábrándozással megfűszerezni a Nespresso világát, úgy tervezve meg az új kapszulákat, hogy azok az égen úszó felhőkhöz hasonlóan megmozgassák a képzeletet, első pillantásra felidézve az emberekben a finomságok képét,” mesélte a művész, akinek sikerült érzelmekkel és gyengédséggel gazdagítania a kávé funkcionális és urbánus univerzumát. „Olyan kapszulákat szerettem volna, amelyek már ránézésre is ízletesek, és azonnal beindítják az emberek fantáziáját.” – mondta India Mahdavi.

LIMITED EDITION VARIATIONS

Macaron és praliné ízesítésükkel az idei Limited Edition Variations őrlemények a legjellegzetesebb francia ízekkel ajándékozzák meg a világ kávérajongóit, képzeletben egy francia cukrászdába röpítve őket. A Nespresso karácsonyi kávéi minden évben az ünnepek ízeire építenek, ám most első ízben – hűen a francia hagyományokhoz – egy Paris Black espresso is megjelenik a kínálatban kifejezetten azok számára, akik a kávé ízét a maga letisztult formájában keresik. A kínálat tehát két ízesített Variations kávéból és egy ikonikus espresso-ból áll, amelyeket az India Mahdavi által tervezett alumínium kapszulákba csomagoltak.

Mindkét Variations kávé alapjául a dél- és közép-amerikai Arabica szemekből összeállított Nespresso Livanto keverék szolgál. Ebben az őrleményben szép harmóniát alkot a pörkölt és karamellás ízvilág, és mindez kerek, kiegyensúlyozott kávéként teljesedik ki a Variations termékekben:

Nespresso Variations Paris Macaron: A Livanto gabonás aromái gyönyörű harmóniában olvadnak össze a mandula édeskés ízével, felidézve a pillanatot, amikor beleharapunk egy macaronba.
Intenzitás: 6  Csészeméret: espresso (40 ml)

Nespresso Variations Paris Praliné: Ez az ízesített espresso kerek egészként egyesíti a Livanto ízeit, a mogyoró pörköltségét és a karamella édességét. Harmonikus keverék, ami a praliné desszertek emlékét idézi.

Intenzitás: 6  Csészeméret: espresso (40 ml)

Nespresso Paris Black: Rendkívül aromás Arabica keverék, a Robusta izgalmas csavarával. Gabonás, diós ízek, sűrű textúra… és mindezt fűszeres, fás felhangok színesítik.

Intenzitás: 9  Csészeméret: espresso (40 ml)

Közeleg a Karácsony, ideje hát felkészülni, hogy stílusosan és kényeztető kávépillanatokkal gazdagítva élvezhesse az ünnepeket!

A Limited Editions Variations kávék 2018. november 5-től megvásárolhatók világszerte a Nespresso Boutique-okban, online a www.nespresso.com oldalon vagy a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható telefonszámon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1414379080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása