Oriflame Giordani Gold Beauty Challenge - Elindult a szavazás!
2018. november 18. írta: persica

Oriflame Giordani Gold Beauty Challenge - Elindult a szavazás!

Giordani Gold: MasterCreation

Az élet művészien szép oldalát hirdető márka a MasterCreation termékcsaláddal igazi mesterművet alkotott. Olasz szívvel, szenvedéllyel és szakértelemmel az édes élet jegyében.

A Giordani Gold célja, hogy olyan prémium minőségű termékeket hozzon létre, melyek Budapesttől Barcelonáig, Stockholmtól Nápolyig nők millióinak segítenek abban, hogy a hétköznapokban is csodálatosan érezzék magukat. A luxuskozmetikumok már külső megjelenésükkel is a letisztult eleganciát és a finom nőiességet szimbolizálják, hiszen az igazi szépség a részletekben rejlik, nem igaz? 

A Giordani Gold Beauty Challenge egy igazi, olasz ihletésű sminkverseny, ahol a kedvenc influencereitek mutathatják meg, mit jelent számukra az olasz szépség, stílus és elegancia. A feladatuk nagyon izgalmas: mind a tízüknek egy-egy hamisítatlan olasz szettet kell összeállítaniuk cipővel, ruhával és persze olyan sminkkel, amit saját maguk találnak ki és készítenek el. A lényeg az összehatás, hogy olyan kompozíciók szülessenek, melyek a lehető legjobban tükrözik az olasz életstílust és divatot. Ebben a Giordani Gold MasterCreation termékcsaládja is a segítségükre lesz, a végeredmény pedig a Annoni Zita vezette zsűrin és a Ti szavazataitokon múlik. 

FŐNYEREMÉNY 

Már biztosan kíváncsiak vagytok, mit nyer a Giordani Gold Beauty Challenge győztese. Eláruljuk. A versenyen legjobban szereplő influencer részt vehet a Giordani Gold olaszországi eseményén, ő lesz a Giordani Gold márkanagykövete, és ha mindez még nem volna elég, az egyik 2019-es Oriflame katalógus címlapjáról is ő fog visszamosolyogni rátok.

Szavazzatok a kedvencetekre ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8514379482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása