LEGYENEK INTENZÍV SZÍNŰ ÉS HIDRATÁLT AJKAID
2018. november 26. írta: persica

LEGYENEK INTENZÍV SZÍNŰ ÉS HIDRATÁLT AJKAID

AZ ÚJ MAX FACTOR LIPFINITY VELVET MATTE AJAKRÚZZSAL!

Bemutatkozik az új Max Factor Lipfinity Velvet Matte Ajakrúzs: intenzíven pigmentált, vízálló, csókálló, folyékony ajakrúzs, 24 órás tartóssággal.

Formulája, amely többféle előnnyel rendelkezik, finom, matt felületet biztosít - a tartós, folyékony ajakrúzs minden jó tulajdonságát, valamint a hozzáadott hidratáló összetevők szuperképességét is egyesíti. A kókusz eredetű összetevőket tartalmazó folyékony rúzs soha nem hagyja kiszáradni ajkaidat. Alkalmazása egyszerű és vele nem kell kompromisszumot kötnöd a magasan pigmentált, gazdag, matt felületért, hiszen bármerre jársz is a nap folymán, végig a helyén marad.

Válassz a hét árnyalatból, melyeket a Max Factor sminkmesterei alkottak meg ajkaid hatásos megjelenéséért és fokozza a szépségedet.

Az intenzív, hidratáló formula megkönnyíti a matt megjelenés elérését.

A gyorsan felvihető formula és a 24 órás tartósság annyit tesz, hogy egyszerűen csak felkenheted a rúzst és már mehetsz is, a hatás pedig egész nap kitart.

Max Factor Lipfinity Velvet Matte Rúzs

Elérhető 7 árnyalatban: Matte Merlot (05), Red Luxury (025), Elegant Brown (035), Posh Pink (045), Satin Berry (050), Orange Glow (055), Pink Dip (060)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6514394816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása