Leo Print Kollekció
2018. november 26. írta: persica

Leo Print Kollekció

STUDIO JULIANNIE

Mert lehetetlen ráunni, idén is érdemes időtálló párducpöttyös kiegészítőkre szert tennünk. A STUDIO JULIANNIE kapszula kollekciója, a Leo Print segítségével most 3+1 tippet adunk, hogyan viseld ezt az örök kedvencet.

A klasszikus szett

Kifinomult összhatást érsz el, ha klasszikus szetted mellé egy tisztán leopárdmintás kiegészítőt választasz. A Leo Print Purse pénztárca stílusa egyszerre kortárs és időtálló, nem lehet vele hibázni!

Csak egy csipetnyi

Egy kevés párducpötty is csodákra képes! A szetted izgalmassá válik tőle, ugyanakkor szofisztikált marad. A Leo Print hátizsák letisztult, mégis markáns darab, mintás előzsebe élettel tölti meg az egyébként egyszerű összeállítást. Puha tapintású, erős marhabőrből készült, arra született, hogy a város utcáit rója a rohanós hétköznapokon.

Féktelen élvezet

Határozd el, hogy határtalan leszel, ha párducpöttyről van szó! Most nincs olyan, hogy túl sok: halmozhatod, keverheted, mindenhogy megállja a helyét. A feltűnő formájú Leo Print Mini Bag vérpezsdítő párost alkot egy kockás nadrággal, a Leo Print Purse pénztárca pedig egy hasonló kabát mellett is sikkesen mutat. Ragadd meg, nyugodtan túlzásba eshetsz. Feszegesd a határokat, és ne félj a mintáktól!

+ 1: Leheletnyi piros

Csempéssz a szettedbe egy kevés pirosat, amikor leopárd motívumot viselsz! A Red Purse lakk bőr pénztárca bámulatosan mutat minden minta és anyag mellett a maga markáns, vörös karakterével.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3814394332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása