Ajándék tippek, Karácsonyra az AVONtól!
2018. december 03. írta: persica

Ajándék tippek, Karácsonyra az AVONtól!

Közeleg a karácsony és vele együtt a fejtörés is, hogy ebben az évben kit, milyen ajándékkal lepjünk meg a fa alatt. A megfelelő ajándék kiválasztása ugyanis közel sem egyszerű feladat, hiszen a cél nem kevesebb, mint örömet szerezni szeretteinknek. Legyen szó szüleinkről, testvéreinkről, nagyszüleinkről, párunkról vagy gyermekekről, az AVON ajándékbazár mindenki számára segít megtalálni a legideálisabb ajándékot.  

A hölgyek számára tökéletes választás lehet egy kellemes illat, mint az Avon Luminata parfüm, amellyel úgy ragyoghatnak, akár egy gyönyörű ékkő. Az AVON legújabb luxus bőrápoló családja, a Mission, igazán egyedi ajándék lehet, hiszen az a különleges összetevők mellett a japán nők szépségtitkát is magában hordozza. Egy igazi csemege lehet a fa alatt továbbá az Anew Ultimate Gold arcmaszk, amely valódi arannyal kényeztet, illetve tündöklő ragyogásba borítja az orcát – szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

Az uraknál nagy sikert arathatunk a neves divattervező-parfümőr, Kenzo Takada által megalkotott AVON Life Colour for Him kölnivel, amely ideális meglepetés lehet a prémium illatok kedvelőinek.  Ezen túl az Individual Blue vagy a Segno for men ajándékszettek is igen hasznos és egyben praktikus ajándékok lehetnek az erősebbik nem képviselői számára.

Az AVON a fiatal lányoknak is számtalan ajándékötlettel rukkol elő, amely színesíti és feldobja egy vérbeli sminkrajongó készletét, illetve a finom illatokról és a habos kényeztetésről egyaránt gondoskodik. Lepjük meg testvérünket vagy barátnőnket a Life Colour for Her parfümmel, amely élettel és élményekkel tölti meg életük vásznát. A mark. Magical szivárványos highlighter csodás ragyogást kölcsönöz arcuknak, amelyhez tökéletesen passzol és egyben a neszesszer éke is lehet az Aranycsillámos sminkecset szett. A körömpúderrel is garantált sikert érhetünk el, amely különleges finishének köszönhetően csillogó körmöket varázsolhatnak maguknak a manikűrrajongók.

A kis apróságoknak a Frozen termékcsaláddal csalhatunk mosolyt az arcukra, amellyel a kislányok igazi hercegnőkké válhatnak. A fürdőzések garantált sztárjai lehetnek a jegesmedve csomagolású Alma és fahéj, illetve Szilva és vanília illatokban pompázó 2 az 1-ben tusfürdő és habfürdők.

A drága nagymamákról se feledkezzünk meg, hiszen ők mindig gondoskodnak rólunk és segítenek nekünk. Örvendeztessük meg őket a Fűszeres áfonya és narancs habfürdővel, amely különlegessé varázsolja a téli fürdőzéseket, míg az Avon Care Kókuszolajos regeneráló szett gondoskodik bőrük ápoltságáról, ráadásul különleges kiadásának köszönhetően tökéletesen mutat a szépséges karácsonyfa alatt.

Hölgyeknek

Avon Luminata– 4899 Ft

Anew Ultimate Gold lehúzható arcmaszk – 2999 Ft

mark. Cosmic Lights fedőlakk – 1398 Ft

Mission Y és Eclat szett – 40 000 Ft és 69 000 Ft

Justine bőrápoló olaj szett – 15 800 Ft

Uraknak

Avon Life Colour for Him kölni – 7999 Ft

Avon Men Edge parfüm – 3799 Ft

Individual Blue ajándékszett – 6266 Ft

Segno for men ajándékszett – 6598 Ft

Fiatal lányoknak

Avon Life Colour for Her – 8599 Ft

Avon True bársonyos ajakrúzs – 2299 Ft

Körömpúder – 1599 Ft

Aranycsillámos sminkecset szett – 3899 Ft

mark. Magical szivárványos highlighter – 3899 Ft

Csokoládé és bogyós gyümölcsös habfürdő és Édes mandula habfürdő – 749 Ft

Gyermekeknek

Alma és fahéj 2 az 1-ben tusfürdő és habfürdő és Szilva és vanília 2 az 1-ben tusfürdő és habfürdő – 949 Ft

Jégvarázs kölni – 2499 Ft

Frozen termékcsalád – 3996 Ft

Naturals Kids testápoló – 999 Ft

Nagymamának

Fűszeres áfonya és narancs habfürdő – 1299 Ft

Anew Platinum krém szett – 10 698 Ft

Planet Spa Radiant Gold testvaj – 1899 Ft

Avon Care limitált kiadású Kókuszolajos regeneráló szett (testápoló, kézkrém, ajakápoló) – 4206 Ft

Footworks Narancs és fahéj termékcsalád – 2337 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3714417152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása