Meseíró pályázatot hirdet az INKA
2018. december 03. írta: persica

Meseíró pályázatot hirdet az INKA

Meseíró pályázatot hirdet az INKA Gabonakávé. A lengyel márka kiírása elsősorban azoknak szól, akik szeretnek írni, és akiknek a fantáziavilág jelenti a kikapcsolódást. A pályázatokat Varró Dániel, József Attila-díjas költő értékeli majd, a legjobb történetek pedig belekerülnek az INKA saját kiadású mesekönyvébe, amely egyedi illusztrációkkal e-book formájában jelenik meg.

Az INKA Gabonakávé 100%-ig természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz hozzáadott kémiai vegyületeket, egészséges és koffeinmentes kávéalternatíva, így bármikor fogyasztható, napszaktól függetlenül. Ha éppen lefekvés előtt támadna kedvünk „kávézni” egyet, ez a gabonaital akkor is tökéletes választás, ráadásul gyermekek és fiatal anyák is fogyaszthatják. A márka küldetésének tekinti felhívni a figyelmet arra, milyen fontos, hogy szánjunk megfelelő időt a kikapcsolódásra.  Éppen ezért ezúttal egy pályázati kiírással szeretné hangsúlyozni a kreatív énidő fontosságát.

A meghirdetett pályázatra a jelentkezők saját szerzésű, fiktív történettel nevezhetnek szóközökkel együtt minimum 2 500, maximum 10 000 karakternyi terjedelemben. Az alkotásokat egy  háromtagú zsűri, köztük Varró Dániel, József Attila-díjas költő kreativitás, egyediség, tartalom, üzenet és megvalósítás alapján értékeli majd. A pályamunkákat 2018. december 16-ig lehet feltölteni a http://inkamese.wellunic.hu weboldalon található regisztrációs felületen.  Az első helyezett egy 50 000 Ft értékű ékszerszettel gazdagodik, de a legjobb tíz pályamű írója szintén ajándékcsomagban részesül. Emellett a nyertes történetek belekerülnek az INKA saját kiadású mesekönyvébe, amit illusztrációkkal e-book formájában publikálnak majd.

A teljes pályázati kiírás elérhető a http://inkamese.wellunic.hu weboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6714417136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása