Nyert az Answear.hu!
2018. december 03. írta: persica

Nyert az Answear.hu!

Gratulálunk!

Büszkén tudatjuk, hogy az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ‘Az Év Honlapja’ pályázatán az Answear.hu E-kereskedelem kategóriában hozta el a díjat!  A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 200 nevezés érkezett.

Az ünnepélyes díjátadóra november 14-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciája, a Marketing Summit Hungary első estéjén került sor a Park Inn by Radisson Hotelben. Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Varga István László, a pályázat alapítója, ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

“Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Manapság számos olyan dolgot megvalósíthatunk, amely eddig nem is létezett. Akár egyetlen gombnyomással a rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, hogy egy forradalmi üzleti modellt alkothassunk! Az életünk minden területére hatással van a digitalizáció, miért kímélné épp a marketinget? Azok, akik most az innováció élére állnak, hosszútávú versenyelőnyt szerezhetnek.” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A kategóriában induló, színvonalas pályázatok közül a bírálók egyértelműen az Answear.hu  pályázatát tartották az egyik legjobbnak. Az Answear.hu megfelel a modern webáruház összes tartalmi, formai és jogi feltételeinek, másrészt több szellemes megoldással teszi könnyebbé a vásárlási folyamatot.

A zsűri az ötletes megoldásokat emelte ki az értékeléskor: „Jó hogy rögtön az elején lehet választani és így megspórolni görgetéseket meg fölösleges kattintgatásokat, így gyorsan eljuthatunk a megfelelő kategóriánkba... Jó a dizájn, jól kereshető, és már az elején látom, hogy milyen márkák vannak benne. Ez eddig a legjobb a kategóriában és rendelni is szeretek tőlük.-... A célt jól szolgáló design és gazdag tartalom… Jó ötletnek tartom a főoldalon a tagok fényképes szerepeltetését.”

Külön értékelte a zsűri az elállási jog önkéntes meghosszabbítását. Mivel az interneten vásárolt ruhákat nincs lehetőség előre felpróbálni, ezért a kötelezően előírt időtartamnál hosszabb, 30 napos elállási lehetőséget biztosítanak, valamint ingyenes visszaküldésre is van lehetőség, amennyiben a termék nem felelt meg az elvárásoknak. Magyarországon egyedülálló módon, Budapestre akár 1 munkanap alatt, vidékre pedig 2 munkanap alatt kiszállítják a megrendelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7914418472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása