Tegyük varázslatossá a karácsonyt! LEGO AJÁNDÉK ÖTLETEK
2018. december 03. írta: persica

Tegyük varázslatossá a karácsonyt! LEGO AJÁNDÉK ÖTLETEK

Tegyük még felejthetetlenebbé a szeretteink számára az idei karácsonyt olyan ajándékokkal, amelyek egész évben megtartják az ünnepi hangulatot!

Ez az év legszebb időszaka, amikor a szülők olyan ajándékokkal kedveskednek a gyermekeiknek, amelyek képesek még jobban elnyújtani a karácsony szívmelengető hangulatát. Minden játékidő újabb lehetőség arra, hogy összeépítsünk egy új és menő LEGO® szettet, miközben minőségi időt tölthetünk együtt a családdal. A LEGO játék varázsa abban rejlik, hogy képes a gyerekeket és a felnőtteket is elrepíteni a korlátlan képzelőerő és a kreativitás világába.  A család minden tagja beléphet ebbe a világba, ahol hihetetlen történeteket találhatnak ki, és a közös építés közben együtt lehetnek. Ez pedig nem csak a karácsonyi időszak alatt képes összekovácsolni a családot.

Az elhivatott építőknek – legyenek bármilyen korúak – könnyű örömet szerezni. Inspirálódj olyan szettekkel, amelyek tökéletesen visszaadják az ünnepi hangulatot, vidámságot csempésznek a mindennapokba és olyan készségek elsajátításában segíthetnek, mint a képzelőerő és kreativitás, a csapatmunka, a rugalmasság és alkalmazkodó készség, valamint a technológiában való jártasság, amelyeknek köszönhetően a gyerekek a jövő építőivé válhatnak. Ezen felül a LEGO® szettekben található LEGO minifigurákkal játszható szerepjátékok fejlesztik a gyerekek kommunikációs készségét és empátiáját is.

LEGO® DUPLO®: végtelen kreativitás kisgyermekek és óvodások számára (1-5 év)

Számvonat (10847)

A LEGO® DUPLO® Számvonat színes bevezetést kínál a számok és a számolás világába, különösen az 1-5 éves korosztálynak. A gyerekek imádni fogják, hogy újra meg újra összeépíthetik, s közben megtanulják a számokat. Mivel a DUPLO építőkockák mérete kétszerese a hagyományos LEGO építőelemekének, ezért tökéletesen illenek majd a kis kezekbe is.

Gőzmozdony (10874)

A vonatokkal való játék nemcsak nagyszerű szórakozást nyújt, de természetes módot kínál a tanulásra. A LEGO® DUPLO® az interaktív elemek segítségével lehetővé teszi a kicsik számára, hogy megszólaltassák a vonatkürtöt, ki-és bekapcsolják a lámpákat, illetve megváltoztassák a vonat haladási irányát. Ezeken felül a mobil applikáció segítségével a LEGO DUPLO Gőzmozdony a való világban és digitális felületen történő játék tökéletes egyvelege, így segít megérteni az ok-okozati összefüggéseket, felismerni a színeket, illetve bevezet a kódolás világába. A beépített „Told és Indul” motor segítségével a gyerekek egy enyhe lökéssel elindíthatják vagy megállíthatják a vonatot, ezzel is fejlesztve a szem-kéz koordinációjukat, illetve a finommotoros készségeket.

LEGO® City – A mindennapi hősök inspirálják a gyerekeket (6-12 év)

Hegyi Rendőrkapitányság (60174)

A LEGO® City Hegyi Rendőrkapitányság egy menő rendőrállomás, amely izgalmas kalandokat hoz az otthonokba. Ez a szett magában foglalja a kétszintes rendőrkapitányságot, egy hálós kilövőt, egy börtöncellát kitörhető ajtóval, valamint egy, a börtöncella alatt található barlangot, amelyben hegyi oroszlán rejtőzik.

Személyszállító vonat (60197)

A LEGO® City Személyszállító vonat tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth-os távirányítót, egy nyitható orrkúppal és nyitható ablakkal rendelkező vezetőfülkét, valamint két kocsit, amelyek leszerelhető tetővel, illetve kiszerelhető asztalokkal és székekkel rendelkeznek.

Emellett a teljes körpálya 16 darab kanyarodó és 4 darab egyenes sínt tartalmaz, valamint egy beépíthető, két ülőhellyel rendelkező peront, illetve egy vasúti menetrendet, egy szemafort és négy LEGO minifigurát.

LEGO® Friends – Csupaszív hősöket keresünk (6-12 év)

Heartlake City üdülő (41347)

Az öt barát - Andrea, Mia, Emma, ​​Stephanie és Olivia – küldetése, hogy jobbá tegyék a világot. A Heartlake City üdülő tökéletes helyszín, hogy megmentsék a várost. Talán éppen a szálloda étterme, dzsúsz bárja vagy terasza válik a titkos találkozó tökéletes helyszínévé. Ha a nyomozás a vízpartra vezet, egy jet ski, egy ejtőernyős vízisí vagy a vízimentő állomás is hasznos lehet!

Mia lakókocsija (41339)

Mia lakókocsija álomszerűvé varázsolja a barátokkal közös kempingezést. Ennek a menő készletnek a teteje könnyedén felemelhető, így a konyha és a fürdőszoba is hozzáférhetővé válik.  Ha nincs hely az ágynak, az emeleten található alvó részleg is használható. Ezen kívül a szett tartalmaz még egy kétszemélyes sátrat, egy piknik asztalt, egy felfújható csónakot és egy barátságos lovat, amelyek végtelen számú szabadtéri kalandot kínálnak!

LEGO® Star Wars™ – Megelevenednek a kedvenc Star Wars történetek modelljei (8-14 év)

X-szárnyú Vadászgép (75218)

A LEGO® Star Wars™ X-szárnyú Vadászgép egy részletesen kidolgozott modell, visszahúzható futóművel, nyitott minifigura pilótafülkével, valamint egy ülés mögötti tűzoltókészülékkel. A jármű oldalára korongvetők, a szárnyakra pedig rugós kilövők vannak szerelve, sőt még egy R2-D2 elhelyezésére alkalmas raktér is helyet kapott a gépen, a kar segítségével pedig a szárnyak utazó és támadó módba is állíthatóak. Ehhez a nagyszerű modellhez extra matricák és csempék is járnak, amelyek segítségével Luke Skywalker Vörös Ötösét Biggs Darklighter Vörös Hármas X-szárnyú hajójává lehet átalakítani.

LEGO® Ninjago® – a ninják izgalmas világa, amelyben a gonosz ellen harcolnak (9-14 év)

Viharkeltő (70652)

Jay csatlakozott Viharkeltőhöz, a Villámsárkányhoz, hogy egy izgalmas, Lábatlan Apó és Szájkosár elleni küzdelem során megszerezzék a Sárkány Mellvértet. A rendkívüli sárkány szájából villámok lőhetők ki, hátán pedig egy eltávolítható minifigura nyereg található, emellett a sárkány egy csapkodó farok funkcióval is rendelkezik, valamint olyan - a sárkányvadász Lábatlan Apó számára kialakított - csatlakozási pontok találhatóak rajta, amelyekkel befogható a sárkányt.  

Firstbourne (70653)

Az igazán látványos LEGO® NINJAGO® Firstbourne sárkány a minifigurákra szabott, eltávolítható nyereggel, szárnyakkal és csapkodó farok funkcióval van ellátva. Használd a Bosszúkő Láncot, hogy leereszd a minifigurát Firstbourne-hoz, akit elkaphatsz és felhúzhatsz vele, vagy engedd le a sárkánycsaliként működő sült pulykát! 

LEGO® Technic™ - kihívás a tapasztalt építőknek (10-16 év)

Volvo kerekes rakodógép – ZEUX (42081)

A Volvo együttműködésével kifejlesztett futurisztikus konceptuális modell számos valósághű részletet tartalmaz, többek között egy összeépíthető felderítő drónt. A kézi irányítású funkciók közé tartozik a négykerék-meghajtás, a darukar és a kanál egyidejű vagy független irányítása, illetve az ellensúly beállítása.  Ez a kettő az egyben LEGO® Technic™ készlet a részletesség kedvéért klasszikus Volvo színsémával rendelkezik, sőt a
matricák segítségével megalkotható a futurisztikus Volvo PEGAX Szállítójármű is.

LEGO® BOOST – a kódolás révén keltsd életre az építményeket

BOOST Kreatív robotok (17101)

A nagyszerű LEGO BOOST Kreatív robotok segítenek a gyerekek fantáziájának kibontakoztatásában. Az ingyenesen letölthető applikáció lépésről lépésre mutatja be az öt multifunkcionális modell felépítésének és kódolásának menetét. Ott van Vernie a Robot, amely mozog és beszél, az M.T.R. 4 (Többeszközös Rover 4), amely egy robosztus és sokoldalú jármű, négy különböző szerszámkapcsolóval és egy rugós kilövővel, a változó hangmagassággal és különböző hangeffektekkel ellátott Gitár4000 hangszer, valamint Frankie a cica – egy interaktív kisállat, amely játszik, dorombol és képes kifejezni a hangulatát, illetve a kis LEGO modellek megalkotására is képes Automatikus építő.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2614417096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása