MAX FACTOR
2018. december 28. írta: persica

MAX FACTOR

FEDEZD FEL A KIEMELKEDŐEN DÚS SZEMPILLÁK TITKÁT A MAX FACTOR ÚJ, VOLUME INFUSION SZEMPILLASPIRÁLJÁVAL!

Alkosd meg kiemelkedően dús, gyönyörű és egészséges szempilláidat az új Max Factor Volume Infusion szempillaspirállal! Különleges hibrid formulájának köszönhetően dús, hosszú, erős és ápolt szempillákat varázsolhatsz magadnak.

A Volume Infusion szempillaspirál formulája keratint és biotint tartalmaz, dúsító keféje pedig maximális hatást biztosít, így Tiéd lehet a magával ragadó tekintet, amelyre mindig is vágytál.

A Volume Infusion szempillaspirál bevezetésével a Max Factor ismét olyan magas teljesítményű terméket alkotott meg, mely egészséges, dús szempillákat teremt és ragyogóan emeli ki a tekintetet.

HANGSÚLYOZÁS ÉS KIEMELÉS EGY NAPI RUTINNAL, AMELY TÖKÉLETESEN BEILLESZTHETŐ A MINDENNAPJAIDBA KOHL KAJAL AUTOMATA SZEMCERUZA

Az új Max Factor Kohl Kajal automata szemceruza erőfeszítések nélkül elérhető intenzitást biztosít. Krémesen lágy formulájának köszönhetően könnyű alkalmazni, tartós, intenzív eredményt nyújt - könnyedén siklik a szempillák tővonalában.

ALKALMAZÁSI TIPP: Indítsd a vonalat a szem belső sarkától és húzd végig a szempillák tővonalában!

https://www.maxfactor.com/uk/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2114519560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása