mark. Tattoo termékcsalád
2018. december 30. írta: persica

mark. Tattoo termékcsalád

Menő, tetovált hatású smink

Bemutatkoznak az új mark. Tattoo sminkek, amelyek intenzív, tartós, precíz, tetovált hatást biztosítanak szemöldökünknek és ajkaiknak.

mark. Brow Tattoo szemöldökformázó különleges, tripla ágú applikátorának köszönhetően ritka és egyenletlen szemöldökünkön telt, sűrű és egyedi microblade tetovált hatást érhetünk el gyorsan és fájdalommentesen. Annak érdekében, hogy a hatás minél természetesebb legyen, hajszínünknek megfelelően választhatunk a három árnyalat közül, a szőkétől egészen a sötét barnáig.

mark. Lip Tatto 2 az 1-ben rúzs- és szájkontúrceruza gondoskodik ajkaink szépségéről és kiemeléséről, segítségével félelmetesen precíz kontúr mellett tartós és vibráló színekbe öltöztethetjük ajkainkat. Először, az ultravékony ecsettel rajzoljuk meg és hangsúlyozzuk ajkaink formáját, majd az intenzív rúzsceruzával fessük ki. Könnyű és súlytalan formulájának köszönhetően nem szárít és építhető fedést biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1714523558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása