Élénk színek és sportos vonalak: itt a Springfield legújabb kollekciója
2019. január 08. írta: persica

Élénk színek és sportos vonalak: itt a Springfield legújabb kollekciója

Bár még csak most léptünk be a hűvös januárba, hamarosan megérkezik a Springfield 2019-es tavaszi kollekciója. A legújabb szezonban a spanyol márka az élénk színeket és a sportosabb jegyeket helyezi a férfidivat középpontjába, míg a női terén az elegánsabb vonulat lesz hangsúlyos - a márka védjegyeként ismert, kényelmes kialakításban.

NŐI: 

Idén tavasszal a Springfield igazán színes, nőies kollekcióval rukkol elő, a piros, a zöld és a föld árnyalataival a fókuszban. 

Az úgynevezett „ranch” stílus lesz a szezon egyik fő irányvonala, szegecsekkel díszített farmerekkel és bőr kiegészítőkkel; illetve az aszimmetrikus vagy lazább szabású ruhák vertikális gombolású darabokkal párosítva. 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megtalálhatóak a zöld tónusú, mintás darabok, és a márka ikonikus tengerész irányzata. A legújabb trendek között megérkeznek a matrózcsíkos felsők fehér, piros és kék színekben; illetve sportos, narancssárga darabok a hajós hangulatot idéző üzenetetekkel. 

A kínálatban természetesen megtalálhatjuk az elegánsabb opciókat is: a Springfield irodai viseletként a kétrészes, pamut kosztümöket ajánlja. A szetteket az élénk színek keverése teszi még különlegesebbé, piros és rózsaszín, illetve kék és zöld párosításokkal – ez utóbbi függőleges csíkokozású kivitelezésben. 

A hétköznapi megjelenéshez kényelmes lábbeli is szükséges: épp ezért a márka legelső alkalommal mutat be sportos, női edzőcipőket, amelyek tökéletes kellékei az igazi tavaszi szettnek. 

FÉRFI: 

Városias stílus és elegáns vonalak: ezek lesznek a Springfield új, tavaszi férfi kollekciójának a középpontjában.

Kétségtelenül a divatmárka egyik legszínesebb összeállítása az idei: főleg a piros, kék és zöld árnyalatok a paletta alapjai, amelyeket sárga és narancssárga színek, illetve vízszintes csíkozású minták díszítenek. 

A sportos irányzat kulcsfontosságú ebben a szezonban, kezdve a csíkos pamut darabokkal, a széles nyakú kapucnis pulóvereken és széldzsekiken át, a fehér tornacipőkig. A farmer anyagú ruhadarabok, például az ekrü vagy indigó tónusú dzsekik pedig a nagyvárosi hangulatot idézik. 

A kollekció letisztultabb stílusú darabjai egyszerű, de mégis elegáns hatást keltenek. A zöld és a kék újdonságok tökéletes választások a munkahelyre: az 5 zsebes chino és a bi-stretch szabású nadrágok, bő ingek, illetve hosszú ujjú pólók széles választéka megtalálható a Springfield kínálatában. 

Emellett egy új, merészebb kollekció is érkezik barna és rózsaszín árnyalatokkal, szélesebb szabású farmerokkal, virágos ingekkel és a csíkos, kötött darabokkal a bohém, urbánus stílus jegyében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9414548214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása