A Miss Sporty bemutatja az új Miss Spectacular Kollekciót
2019. január 12. írta: persica

A Miss Sporty bemutatja az új Miss Spectacular Kollekciót

LENYŰGÖZŐ PARTY SMINKEK

A tökéletes party ajkakért, szemekért és körmökért

Légy lenyűgöző a téli buliszezonban! A Miss Sporty bemutatja az új Miss Spectacular Kollekciót a szenzációs ajkakért, szemekért és körmökért. Tedd magad felejthetetlenné egy merész, szatén fényű ajakbiggyesztéssel.

Játssz úgy, mint egy profi és hangsúlyozd szemeidet fémes hatásokkal és csillogással, majd adj hozzá még egy kis csillám-drámát és a hatás nem marad el: ünnepelt sztár leszel.

Satin to Last Ajakrúzs

Szereted a folyékony rúzsokat, de úgy érzed, hogy szárítják az ajkadat vagy nem tetszik a végeredmény? A Miss Sporty a megmentőd! Az új kollekció sztárja a Satin to Last Ajakrúzs, egy hihetetlenül intenzív szatén finomságú, folyékony ajakrúzs, amely egyetlen rúzsvonással felvihető. Szuper varázsos szatén-hatása fél úton van matt és fényes között, ami trendi és tartós hatást eredményez. Nincs több ragacsos érzés! Krémes formulájának köszönhetően  könnyen és precízen, hibátlanul felvihető. Pofon egyszerűen! Nagy intenzitású színei kiemelkedően tartósak; nem fakulnak, tökéletes buliálló ajkakat biztosítanak számodra, így már csak a szórakozásra kell koncentrálnod. Plusz fantasztikusan könnyű és kényelmes érzést ad; észre sem fogod venni, hogy rajtad van, még akkor sem, ha mindenki más látja!

Vedd át a piros gyümölcsök ragyogását a Satin to Last 5 tüzes árnyalatból álló palettájáról, a krémes nude-tól a királynői pirosig. Próbáld ki a kávészín-trendet a #100 Creamy Nude bársonyos latte színével és a #110 Muted Mocha meleg, rózsaszínes barna árnyalatával. Merd kipróbálni a #210 Boldest Berry élénk fényes málna és a #220 Bitten Berry mély burgundi színét. Vagy térj vissza a klasszikus piros party ajkakhoz a #300 Regal Red-el. Szatén-fényével minden egyes forró színárnyalat lenyűgöző vonzerőt kölcsönöz. Kétségtelen, hogy a karcsú, fekete kupakkal ellátott rúzsok minden sminkestáska kötelező kellékei.

Designer All In One Eye Szemhéjpúder Paletta

Lépj be a profik közé! Hívd elő a benned élő sminkmestert és alkosd meg gyönyörű szemsminkeidet a Designer All In One Eye Szemhéjpúder Palettával. Ebben minden megvan, ami  egy ragyogó, metálfényű smink elkészítéséhez szükséges – mindez praktikus kompakt kivitelben. A csomagolás hátoldalán található, könnyű, lépésről-lépésre követhető utasítások segítségével a legegyszerűbben hozhatsz létre mesteri sminket. Kezdd a primerrel, amely tartós alapot ad a színeknek, majd jöhetnek a kiválóan keverhető, gyöngyházfényű árnyalatok, intenzív pigmentekkel! Nyisd ki a tekinteted egy villanásnyi highlighterrel a szemek belső sarkában, majd a gél szemceruza segítségével tedd még hangsúlyosabbá az összhatást, ahogy egy sminkművész tenné! Végül a keretezd szemeket highlighterrel a szemöldökcsonton és máris kész a szemet gyönyörködtető smink!

A profi paletta kétféle tökéletes buliárnyalatú színkombinációban érhető el, így a téli partiszezont is felrázhatod irizáló szemsminkeddel. A #300 Metallic Designerben a réz és a csokoládé, míg a #400 Glitter Designerben a sötétkék és a semleges tónus találkozik,  kiegészülve látványos csillogással. A paletta áttetsző tetején át jól láthatók az árnyalatok és a kettős végű applikátor. Ez az egyik olyan designer kiegészítő, amelyre minden lánynak szüksége van.

Fireworks Coat Körömlakk

Körmeidnek is adj játékos bulihangulatot! Vigyél szikrát a téli buliszezonba a Fireworks Coat Körömlakkal! Mivel jóból sosem elég, a Miss Sporty az összes kedvenc csillogásodat összekeveri egy szuper látványos mix-and-match körömlakkban. Kend fel festetlen körmödre, vagy rétegezd az egyedülálló, kifinomult ragyogásért. Építsd a rétegeket a még káprázatosabb hatásért. Válassz a 2 tűzijáték-árnyalatból, mindegyiknek cuki, lekerekített üvege van, fényes lila kupakkal. Próbáld ki a #40 Champagne Folly gyönyörűen csillogó aranyát és a #10 Red Cabaret vörös és arany varázslatát. Hagyd, hogy a kreativitásod kirobbanjon! „Azért, mert Bébi te magad vagy a tűzijáték!”

Nyűgözz le mindenkit az a téli buliszezonban a Miss Sporty új Miss Spectacular Kollekciójának segítségével! Élvezd, hogy önmagad vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7714558588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása