A VYLYAN PINCÉSZET PROGRAMJAI
2019. január 12. írta: persica

A VYLYAN PINCÉSZET PROGRAMJAI

... aki a jó Magyar Bort szereti ...

Szép volt 2018, de a VYLYAN BORÁSZATBAN már előre tekintenek az idei programok terén is!

„Szilveszter éjjelén azt kívántuk, hogy az égiek 2019-ben is fogadjanak a kegyeikbe, és jó évjáratunk legyen. Amíg a szőlő mélyen alszik, mi megtervezzük a következő hónapok programjait és összeraktunk egy évindító csomagot.”

Öt jó bor és egy kis sör:

Januári akciós ajánlatunk eléggé sokszínű ahhoz, hogy mindenki megtalálja benne a kedvencét.

Vince-nap, idén is!

Éppen úgy szeretjük a szép hagyományokat, mint a jó bort. Ezért mi mással is kezdhetnénk az évet, mint egy évtizedes szokással: Vince-napon idén is végigjárjuk a dűlőket és áldást kérünk a szőlőre. Természetesen lesz borkóstolás, forraltborozás, este pedig közös vacsorával zárjuk a napot.

Mindmegette Borklub:

A Mindmegette Borklub vendége volt Debreczeni Mónika a Vylyan birtokigazgatója, hogy beavasson mindenkit a gombás gerslirizottóval tálalt sertésszűz elkészítésének titkaiba. Aki kedvet kap, az el is tudja készíteni a kisfilm alapján. Jó étvágyat hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8614558712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása