PINK by Pure Beauty
2019. január 19. írta: persica

PINK by Pure Beauty

A MARIONNAUD PARFÜMÉRIÁKBAN....

A fejlett koreai bőrápoló technológia legújabb fejlesztése a tökéletesen hidratált, tündöklő, rózsaszín, harmatos bőrért!

A természetesen ragyogó és ápolt fiatal bőr titka!

Az egyedülálló koreai formulának köszönhetően, - mely kombinálja a Pink Flower Complex-et, a PhytoCelltec Alp Rose-t, valamint egyéb természetes ragyogásért felelős összetevőket- a Pink by Pure Beauty nemcsak ragyogó arcszínt kölcsönöz, hanem növeli a bőr rugalmasságát és természetes nedvességtartalmát is.

Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

Összetevők: 

3x Pink &Glow. Gigawhite x Actiwhite x Niacinamide

Gigawhite - egy vizes állagú, komplex hatóanyag. Hét svájci alpesi növény kivonatait tartalmazza, a ragyogás és a bőrszín javítása érdekében. Csökkenti a foltok színintenzitását.

Actiwhite - egy vízálló összetevő, borsókivonattal a bőr ragyogásáért, valamint a sötét, elszíneződött bőrhibák ellen.

Niacinamide – speciális B3 vitamin. Csökkenti a hiperpigmentáció, a bőrpír és a sárgulás megjelenését. A vízveszteség elleni védelmet is biztosítja, segít a bőr nedvességtartalmának fenntartásában.

2x Hydrating. Pink Flower Complex x Oligo HA

Pink Flower Complex - Szabadalmaztatott kivonat cseresznyevirágból, vízi liliomból, rózsából és lótusz virágból.

Növeli a bőr nedvességtartalmát és tápanyag-felszívódását. Elősegíti a feszesebb, rugalmasabb bőrt

Oligo-HA - Kis molekulatömegű hialuronsav, amely gyorsan áthatol a bőrön, növelve a bőr hialuronsav tartalmát. Aktiválja a bőrt és mélyen hidratál.

1x Antioxidant. PhytoCelltec Alp Rose

PhytoCelltec Alp Rose - liposzómás készítmény. Olyan aktív vegyületeket tartalmaz, amelyek kiváló antioxidánsok és védőfehérjék. A PhytoCellTec Alp Rose növeli a bőr őssejtvitalitását, növeli az epidermális regenerációt, javítja a bőr védekezőképességét és segít a bőrnek az éghajlatváltozás hatásainak leküzdésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1714573352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása