FEDEZZ FEL ÚJ TÁVLATOKAT A HUGO REVERSED ILLATTAL
2019. január 23. írta: persica

FEDEZZ FEL ÚJ TÁVLATOKAT A HUGO REVERSED ILLATTAL

Válts irányt! Ragadd meg a váratlan lehetőségeket! Fordítsd feje tetejére a megszokott rutint! A kiszámíthatóság ellenszere, a HUGO Reversed. Arra ösztönöz, hogy fejezd ki önmagad, vállalj kockázatot és fedezz fel minél többet a világból! Az élethez nincs használati útmutató. Csináld, amihez kedved van! Kezdd ma!

Az új reklámfilmben - melynek zenei aláfestéséről a stílusában úttörőnek számító, francia elektronikus zenei duó, a Justice gondoskodott - a HUGO Reversed megmutatja, mennyi új lehetőség nyílik meg az ember előtt, ha hajlandó változtatni a szokásain. Fordítsd feje tetejére az életed! Legyél te magad a DJ, vagy irány a gördeszka pálya! Engedd, hogy rejtett tehetséged a felszínre törjön! Találj új szenvedélyt magadnak! Arra nem fogsz emlékezni, hogy mikor mondtál nemet, vagy mikor ragaszkodtál a megszokásaidhoz. Az viszont biztosan megmarad az emlékezetedben, amikor igent mondtál, amikor új embereket ismertél meg, amikor új dolgokat fedeztél fel és felejthetetlen emlékeket szereztél.  Ideje átlépni komfortzónád határait. Vegyen az életed új irányt, te írod a szabályokat! Ez most csak rólad szól, mert eljött a te időd #YourTimeIsNow.

Az új HUGO Reversed illat - amely a klasszikus HUGO üdítőbb változata - arra ösztönöz, hogy az életben mindenre új nézőpontból tekints.   A HUGO Reversed illat a kalábriai bergamott kirobbanó energiájával indít, amely azonnal felpezsdíti az érzékeket, míg a grapefruit pikáns fordulatot csempész az illatba és arra biztat, hogy új irányt adj a napodnak. A szívjegyben a merész pamplewood és rozmaring elegye arra inspirál, hogy a feje tetejére állítsd a világod. Az alapjegyben található hűsítő haiti vetiver adja az illat férfias jellegét.  Eléd tárja a lehetőségeket és önbizalommal vértez fel, hogy tovább haladj a saját utadon. 

A HUGO Reversed hű maradt a 20-éve változatlan dizájnhoz: ikonikus flaska formájú illatüveg, minimalista stílusban. A logó a divatkollekcióhoz hasonlóan fordított irányban (tükröződve) került az illatüvegre. Ez egybecseng a Hugo márka városi divatstílusának ismertetőjegyeivel és egyben egy esztétikai emlékeztető is: vágj bele az ismeretlenbe! 

Ideje a szemléletváltásnak. Mire vársz még?

#YourTimeIsNow

Instagram:            https://www.instagram.com/hugo_official/

Facebook:            https://www.facebook.com/hugo/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr914584226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása